Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikkert videre i Santander Cup

Webredaktør, udgivet d. 4. april, 2017

Skovbakken – Skanderborg Håndbold 18-26 (8-13)

6.runde Santander Cup

Skanderborg er sikkert videre i pokalturneringen efter sejr over 2. divisionsholdet fra Skovbakken.

I dag var der knap så meget på spil som dengang i 1982. Sidste sæsons nedrykkere fra 1. division var oppe imod et Skanderborg hold der kom for at gå videre, men også for at undgå skader før de livsvigtige kvalifikationskampe mod TMS Ringsted eller TSØ om knap 2 uger. Derfor sad Martin Mauer Larsen, Kasper Irming og Kristoffer Laursen alle over, og da kampen hurtigt viste sig at gå vores vej blev en række af de spillere der har spillet mange minutter den seneste periode sparet.

Skanderborg kom fint fra start og efter 5 minutter var vi i front med 3-1, på 3 mål af Andreas Væver. Skovbakken fik dog udlignet til 3-3 men herfra trak Skanderborg igen fra og tillod aldrig hjemmeholdet at komme tæt på overraskelsen. Pausestillingen var 13-8 til Skanderborg, men det kunne sgtens have været en større føring hvis ikke det havde været for den tidligere liga målvogter Michael Hedegaard, der spillede stærkt før pausen.

Efter 45 minutter var stillingen 18-11 og spænding var der aldrig rigtigt i dagens opgør. Der blev prøvet rigtigt mange uvante konstellationer af hos Skanderborg i slutningen af kampen. U18 målvogter Salah Boutaf fik det sidste kvarter af kampen, og han gjorde det ganske udmærket i hans blot anden optræden som seniorspiller på ligamandskabet.

Vi er nu blandt de 16 sidste hold i Santander Cup, hvor næste runde spilles i August måned. Men det var nu ikke næste runde der var i tankerne hos de grønne spillere efter kampen, det var de forestående kvalifikationskampe der fyldte og dem forbereder vi os nu på de kommende 13 dage. På lørdag kender vi først endeligt vores modstander, men mon ikke det stadig er TMS Ringsted der står mest om på taktiktavlen på nuværende tidspunkt.

Husk at få booket din billet til første kamp 2. påskedag.

Målscorer Skanderborg:

Andreas Væver 5, Rasmus Porup 5, Jacob Aaquist 3, Jeppe Krogh 3, Rasmus Kaagaard 2, Morten Kirk Olesen 2, Kristian Bonefeld 2, Frederik Ladefoged 2, Mike Haack 1, Jonas Eichwald 1.

Website Security Test