Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

nye unge talenter og træner

Webredaktør, udgivet d. 1. april, 2017

Ny række af unge talenter og træner står klar for Skanderborg-damerne

Frem mod næste sæson er de første brikker nu ved at falde på plads, og der er nyt på både træner- og spillerfronten.

Som tidligere annonceret overtager Kristian Danielsen dirigentstokken fra Mikkel Voigt Frederiksen og til at hjælpe ham, får han Daniel Rensch Nielsen. Daniel har i en årerække været i eksil på både Fyn og Sjælland og vender nu tilbage til Jylland. Han kommer senest fra en rolle i Rødovre Håndboldklub, som talentchef og har på trænersiden fulgt Rødovres talentfulde årgang 98/99 op fra U14 og vi krydsede senest klinger med ham i sæson 15/16, hvor han var en del af Rødovre damernes 1. division trænerteam.

Kristian Danielsen udtaler om sin kommende assistenttræner:

-Daniel er et scoop at få til Skanderborg Håndbold. Jeg er sikker på at han igennem et kæmpe engagement og hans rolle som cheftræner for SHEA U18P vil bidrage til både at overgangen fra ungdoms- til seniorspiller bliver mindre og samtidig udfordre seniorspillere på refleksioner og individuelle kompetencer, som er nogle af Daniels varemærker.

Derudover står der til den kommende sæson igen en række unge SHEA-spillere klar til at blive fuldt indsluset i seniortruppen. Det drejer sig om bagspillerne Stine Kristensen, Katrine Larson og stregspiller Caroline Svarre, hvor sidstnævnte ligeledes er en del af den danske U19-landsholdstrup.

Det at kunne forfremme 3 SHEA-spillere til seniortruppen udtaler Kristian Danielsen sig om:

-Det er naturligt, at der udskiftninger i en særdeles ung ligatrup, som i flere tilfælde har vist, at de kan bide skeer med de helt store hold. Vi er derfor stolte over at se et par talenter flyve fra reden til flere udfordringer i dameligaen. Nu ser vi frem til at arbejde videre med den tilbageværende base af talenter, som har stået lidt i skyggen i ligaen, men som nu forhåbentligt skal blomstre. De har fået smag for ligaen og høstet dyrebare erfaringer, så det forhåbentlig er dem, der næste år kan tage et eventuelt skridt videre.

-Det er et privilegium at jeg kan tilføje 3 så engagerede og hårdt arbejdende talenter til en i forvejen stor gruppe af ambitiøse spillere. De har alle 3 trænet fast med ligatruppen i indeværende sæson, har et par seniorkampe i baggagen, og derudover har de i en årrække indgået i akademiets intense fysiske træningsforløb, så jeg mener de står godt rustet og udgør et spændende supplement til truppen.

Med et skævt smil slutter Kristian af:

-Jeg skal have lukket et enkelt hul og garderet mig for skader på en position. Der går mange spændende spillere rundt også udenfor Skanderborg og mange som passer på den ”grønne” profil vi søger – der er et par spændende annonceringer på vej

 

Website Security Test