Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mindeord for Steffen Dalsgaard

Webredaktør, udgivet d. 16. april, 2017

Mindeord

I anledning af Steffen Dalsgaard Laursens død Skærtorsdag den 13. april 2017.

Det er med stor sorg at vi i Skanderborg Håndbold torsdag aften modtog beskeden om at Steffen Dalsgaard Laursen var sovet ind på Horsens sygehus, omgivet af sine børn, søskende og nærmeste familie.

Steffen havde for kort tid siden fået konstateret kræft i lungerne, som siden blev konstateret at have bredt sig.

Hans behandling var påbegyndt, men efter meget kort tids sygdom, gav kroppen op og Steffen sov stille ind – kun 71 år gammel.

Steffen Dalsgaard har været Skanderborg Håndbold en trofast og loyal støtte og sponsor helt tilbage fra starten af  klubben Vrold/Skanderborg Håndbold i 1982.

Han var indehaver af Skanderborg Bilcentrum siden midt i 80’erne, hvor han overtog firmaet efter sin far Svend Dalsgaard Laursen, som havde stiftet bilforretningen på Villavej i Skanderborg.

Det har altid ligget Steffen på sinde at støtte op omkring arbejdet med både ungdom og senior og en meget lang årrække var det firmaets logo på ryggen af alle trænere i klubben, både i ungdom og på senior siden.

Netop det at tage sig af de unge mennesker og få dem til at dyrke nogle sunde interesser som håndbold, har altid været motivet for at Steffen Dalsgaard og Skanderborg Bilcentrum har været en trofast støtte af Vrold/Skanderborg og siden Skanderborg Håndbold, hvor firmaet også i dag er en betydelig sponsor. Skanderborg Bilcentrum er den sponsor der har været i klubben i den længste årrække i træk.

Også når klubben har lavet særlige arrangementer som støttekoncerter, sponsorcykelløb m.m. har Skanderborg Bilcentrum og Steffen Dalsgaard altid været at finde blandt støtterne, og dermed medvirkende til at klubben kunne få enderne til at nå sammen.

I dag er det 3. generation, Jens Dalsgaard – der sammen med Keld Henriksen står i spidsen for bil virksomheden, der var én af de første bilforretninger i byen  der byggede nyt bilhus i industrien i Skanderborg øst, i dag lige overfor Skanderborg Fællede.

Skanderborg Håndbold vil mindes Steffen Dalsgaard Laursen med 1 minuts stilhed inden kampen mod Ringsted fløjtes i gang 2. påskedag kl. 18.00, og spillerne vil bære sorte sørgebind i respekt for en af klubben helt store støtter i mere end 35 år.

Steffen Dalsgaard begraves fra Skanderborg Slotskirke lørdag den 22. april kl. 13.00.

Website Security Test