Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne vandt sikkert

Tom Kristensen, udgivet d. 23. marts, 2017

U18 Piger LIGA: Fredericia HK – Skanderborg Håndbold 18-32 (10-12)

Sejr efter lang kamppause

U18 pigerne var onsdag i Fredericia efter en lang kamppause på næsten en måned. Pigerne havde besejret Fredericia tre gange tidligere i sæsonen, men netop Fredericia var sidste rundes store overraskelse, da de besejrede Randers på udebane. Så det var en flok spændte piger der tog hul på sæsonens sidste 4 kampe. Heldigvis blev det som tidligere indbyrdes opgør med Skanderborg i front fra start. Pigerne virkede klar til opgaven, og bragte sig hurtigt foran med 2-3 mål, et forspring de bevarede gennem hele første halvleg. Ved pausen var stillingen 10-12. Efter pausen blev føringen hurtigt øget til 5-6 mål. Herefter gik luften total ud af hjemmeholdet, og kampens sidste 15 min blev en ensidig forestilling med de grønne i total dominans. Det hele endte i en storsejr på 14 mål. Det var 2 dejlige point som bringer holdet op i et meget bredt midterfelt i rækken. Næste opgave er på mandag hvor holdet gæster det absolutte tophold FCM.

Målscorer for Skanderborg: Katrine Larson 8, Stine Kristensen 7, Sarah Stougaard 6(3), Cilla Sturm 4, Sarah Holm 3, Sofie Sletskov 3

 

.

 

Website Security Test