Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne ude af DM kampen

Tom Kristensen, udgivet d. 28. marts, 2017

U18 pige Liga : FCM Håndbold- Skanderborg Håndbold 33-30 (16-11)

Pigerne ude af kampen om DM pladserne

Sidste teoretiske chance for at indløse en af de 2 DM biletter blev aflivet mandag aften i Ikast. U18 pigerne tabte aftenens kamp til FCM som derved fik en af de to pladser. Starten af kampen blev med FCM i front, og et Skanderborghold som især de første 10 min havde svært ved at lave mål. Pigerne gav dog ikke op, og nærmede sig FCM kort inden pausen. Desværre blev de sidste 5 minutter ekstrem dyre for udeholdet. Et par tekniske fejl og tabte bolde gav FCM muligheden for at trække fra og de kunne dermed gå til pausen foran med 5 mål.

Efter pausen kom de grønne stærkt ud og vandt de første 5 min med 1-5, og var igen helt med i kampen. De sidste 25 min blev meget tætte, konstant med en afstand mellem de to hold på 1-2 mål. Med 4 min igen var stillingen helt lige 28-28, og med udeholdet i boldbesiddelse. Desværre fik pigerne ikke bragt sig foran, og i stedet kunne FCM lidt heldigt bringe sig foran med 28-29 med 3½ min igen. I slutfasen fik FCM lov at lave et par nemme mål og kunne gå sejrsrigt ud af opgøret med en 3 mål sejr, på en aften hvor 2 gavmilde forsvar gav masse af mål til de få publikum i hallen.

Pigerne mangler endnu 2 kampe inden sæsonen er slut. Søndag møder de hjemme Esbjerg på fælled.

Målscore for Skanderborg: Katrine Larson 8, Sarah Stougaard 7(3), Stine Kristensen 4, Caroline Svarre 3, Sarah Holm 3, Cilla Sturm 2, Michelle Sally 2, Sofie Sletskov 1

 

Website Security Test