Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene tabte til HF Mors

Tom Kristensen, udgivet d. 28. marts, 2017

U18 drenge Liga : Skanderborg Håndbold – HF Mors 23-27

Søndag eftermiddag kunne Skanderborgs U-18 drenge spille sig meget tæt på en plads til final 4 – DM for U-18 drenge. Drengene havde haft en længere kamppause og var derfor toptunede til dagens opgør. Kamp oplægget og strategien var soleklar.

Drengene starter også fint ud, men også Mors var godt forberedte og havde gode modsvar til vores angreb, ligesom de formåede at sætte mange skud ind fra distancen. Skanderborgs angrebsspil blev meget stereotypt og manglede fantasi. Første halvleg ser på papiret fin ud, efter 10 minutter 4-3, efter 20 min 8-7 og ved pausen 12-12. Man sad ved pausen med fornemmelsen at resultatet kom til at afhænge af hvem der kom bedst ud til anden halvleg.

Mors kom bedst fra start i anden halvleg og bragte sig hurtig foran med 3 mål. Skanderborg drengene kunne ikke få den vanlige fart i spillet og gjorde det dermed svært for sig selv. Efter 40 min stod det 14-17 og efter 50 min 16-21, et meget offensivt forsvar og 7. mand på banen gav pote i form af mål, men lige lidt hjalp det. Slutresultatet blev 23-27. Vi ender indbyrdes dårligere end Mors, da vi kun vandt med 2 på Mors 25-27.

Der skal nu mere end almindeligt held til at bringe drengene til det forjættede final 4 stævne

Målscorere: Lasse Aebeloe 6, Jacob Jessen 5, Fredrik Iversen 4, Andreas Søgaard 4, Nicklas Christiansen    2, Frederik Damgaard 1, Tobias Faurskov 1.

Salah Boutaf stod med en redningsprocent på 32

Website Security Test