Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P måtte nøjes med sølv

Tom Kristensen, udgivet d. 20. marts, 2017

U16 Piger Elitecup FINALE: FCM Ungdom – Skanderborg Håndbold 27-21 (13-10)

Nederlag til U16 pigerne

Det var 3 gang de to førende hold i den jyske liga skulle mødes denne lørdag i Varde. Inden kampen var den indbyrdes stilling 1-1, så der var lagt op til et spændende opgør. Kampen startede da også meget lige med skiftende føringer. Efter 25 min var stillingen stadig helt lige 9-9, herfra fik FCM desværre overtaget, og kunne gå til pause foran 13-10.

2. halvleg startede med samme billede som 1. halvleg sluttede, med FCM som det styrende hold. Skanderborg brændte rigtig mange chancer på en velspillende midtjyske målmand, som også blev kåret som kampens fighter. Der blev derfor ikke rigtig spænding om resultatet i 2. halvleg, og FCM blev en fortjent vinder af pokalen.

Træner Ronni Boy sagde efter kampen:

”Jeg synes, at vi står godt i forsvaret, men vi har utroligt svært ved at score mål nok. Jeg vil dog rose Emilie Jäger for god fight og en rigtig flot indsats.

Og på dagens spiller FCM bedre end os og vinder fortjent.

Vi vil nu gå hjem og træne hårdt for at kunne matche dem bedre i næste kamp, som allerede er på lørdag den 25. marts i turneringen”.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Emilie Jäger 6, Rina Rexhepi 4, Maria Skov Schmidt 3, Josefine Thorsted 3, Sofie Schelde-Rasmussen 2, Maria Holm 1, Sara Rexhepi 1 og Maiken Hedegaard 1

Website Security Test