Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P klar til Elitecupfinalen

Tom Kristensen, udgivet d. 6. marts, 2017

U16 piger elitecup: DUH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 22-35 (11-11)

Pigerne er klar til finalen

Torsdag aften var U16 pigerne i Esbjerg for at spille semifinalen i Elitecuppen. Modstanderen var DUH Esbjerg som til dagligt frister en tilværelse i midten af 1. division. Pigerne mødte Esbjerg to gange inden jul med storsejre til følge. Om det var det pokalturneringens ry om overraskelser, eller om det mangel på respekt for modstanderen skal være usagt, men faktum var at udeholdet kom vanvittigt dårligt fra start. Bagud med 10-4 efter 15 min gav dybe panderynker blandt de tilrejsende tilskuer. Heldigvis fik pigerne kontrol over sig selv, og kampen, og kunne derfor gå til pausen helt lige 11-11. Efter pausen fortsatte de grønne hvor de slap op mod pausen, og bragte sig hurtigt afgørende foran. En halvleg hvor der ingen tvivl om resultat var og som blev vundet med hele 11-24. Pigerne møder i finalen FCM, ligaens aktuelle nr. 1 mod 2.

Målscorer for Skanderborg: Josefine Thorsted 8, Rina Rexepi 6, Maria Holm 5, Sofie Schelde 4, Sara Rexepi 4, Katrine Lind 4, Majken Hedegaard 2, Maria Schmidt 1 og Emilie Bech 1

Website Security Test