Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne vinder LIGA vest

Tom Kristensen, udgivet d. 27. marts, 2017

U16-pige liga:  FCM ungdom – Skanderborg Håndbold 26-27 (10-14)

Revanchetid i Ikast

Det var et revanchetørstende Skanderborg hold, der drog mod Ikast for at spille topkamp mod FCM, om end det var et vingeskudt hold, da både Maiken og Schelde sluttede sig til Rønnow og Tilde på skadesbænken, og Ronni Boy havde derfor kun 9 spillere på holdkortet.

Første halvleg blev en tæt affære, men et nyt taktisk fif fra trænerteamet, hvor der blev spillet 7 mod 6 det meste af halvlegen gav stor succes. ”Anden-målmand” Holm fik timet sit løb ud til bænken perfekt, så der kom ingen nemme mål til FCM på den konto, og Skanderborg trak fra i slutningen af halvlegen, så de kunne gå til pause med en firemålsføring.

I anden halvleg kom Skanderborg på 15-10, og så var den kamp sikret, troede man som tilskuer. Men FCM overgav sig ikke bare lige, så det endte med en meget tæt, spændende og seværdig håndboldkamp, hvor Skanderborg i 7 mod 6 spillet stadigvæk generede FCM.

To minutter før slut kom FCM foran 26-25 og de mange medrejsende tilskuere fra Skanderborg begyndte at ærgre sig over en flotspillet kamp nok blev tabt.

Men Skanderborg giver heller ikke op og med to mål i rap og en FCM fejlaflevering ud på tilskuerpladserne afgjorde kampen med en et-måls sejr til Skanderborg.

Træner Ronni Boy udtaler: ”Nøglen i dag var disciplin. Vores 7 mod 6 har vi kun trænet to gange, men spillerne udførte deres roller specielt defensivt og det er tydeligt for mig, at alle har evalueret holdets indsats i nederlaget i pokalfinalen i sidste weekend til Midtjylland. I dag spiller alle på et højt niveau, men jeg vil dog specielt rose Sara for hendes duelspil og Jäger for et meget flot assistspil, og naturligvis Anna i målet for en helt fantastisk flot 1. halvleg. Jeg er imponeret over, at vi formår at vinde puljen med to kampe tilbage. Super arbejde af pigerne.”

Skanderborgs mål blev scoret af:

Maria Holm 8, Rina Rexhepi 8, Sara Rexhepi 7, Josefine Thorsted 2, Emilie Jäger 1 og Maria Skov Schmidt 1

 

Website Security Test