Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne klar til DM

Tom Kristensen, udgivet d. 13. marts, 2017

U16-pige liga: EH Aalborg Ungdom – Skanderborg Håndbold 22-25 (7-13)

U16-pigerne klar til DM

En sejr i dagens kamp mod Aalborg ville sikre Skanderborg en plads til DM, men et skadesplaget Skanderborg-hold startede som lyn og torden og førte efter 8 minutter med 7-1. Tempoet faldt desværre og Aalborg kom lidt med i kampen, så Skanderborg kunne gå til pause med en føring på 13-7.

Efter pausen kom Aalborg rigtig godt i gang og kunne langsomt hale ind på Skanderborg, men Skanderborg fik dog sat en prop i, blandt andet i kraft af en storspillende Sofie Schelde, der tog ansvar i begge ender af banen.

Træner Ronny Boy sagde efter kampen: ”Man kan godt se, at vi er ramt på ressourcer i dag, hvilket gør at vi ikke rigtig kan give nok pause til vores bagspillere, men det er flot, at vi formår at vinde med kun 9 spillere til rådighed, og så spiller Sofie Schelde en stor kamp dag. Jeg er overrasket over, at vi har sikret os en plads til DM allerede efter kun 7 kampe. Stor ros til hele holdet for en super indsats.”

Næste opgave er på lørdag hvor EliteCup Finalen skal spilles i Varde mod Midtjylland.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Sofie Schelde-Rasmussen 9, Sara Rexhepi 6, Emilie Jäger 3, Maiken Hedegaard 3, Josefine Thorsted 3 og Katrine Lind 1

 

Website Security Test