Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne fortsat ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 29. marts, 2017

U16-pige liga: Skanderborg Håndbold – SINE-Sønderjyske 27-21 (12-11)

Sidste hjemmekamp for U16P gav også 2 point på kontoen

Når man møder SINE-Sønderjyske ved man aldrig helt hvilken forsvarsformation de stiller op med, og denne tirsdag aften på Fælleden startede de ud med et meget velfungerende 4-2 forsvar, som Skanderborg alt for mange gange blev låst fast i. Heldigvis havde Skanderborg så til gengæld en storspillende Anna i målet, som sørgede for, at det ikke blev scoret flere mål af sønderjyderne end vi selv satte ind i den anden ende.

Efter pausen plejer Skanderborg-pigerne at skrue op for blusset, men der skulle gå over fem minutter og fire sønderjyske scoringer før hjemmeholdet fik sit første mål. Næsten samtidig fik en af de bærende kræfter for SINE-Sønderjyske et rødt kort efter tre udvisninger, og det vendte kampen, så der herefter ikke var nogen tvivl om, at Skanderborg ville vinde kampen, på trods af at niveau aldrig blev helt så højt, som det plejer at være.

Træner Ronni Boy sagde efter kampen: ”Det er meget typisk at vi efter den toppræstation vi leverede mod FCM i weekenden ikke kan sætte os helt så meget op til et hold, som ikke er i samme klasse.

Men det er godt at have Schelde og Majken tilbage på banen, og så vil jeg gerne rose Emilie Bech for hendes meget sikre spil og flotte scoringer i dag.”

Sidste turneringskamp er torsdag den 6. april kl. 18.45 mod Ikast Håndbold i Sportscenter Ikast.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Rina Rexhepi 7, Maria Holm 5, Sofie Schelde 5, Emilie Bech 3, Emilie Jäger 2, Josefine Thorsted 2, Majken Hedegaard 1, Sara Rexhepi 1 og Kathrine Lind 1

Website Security Test