Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drengene klar til DM

Tom Kristensen, udgivet d. 10. marts, 2017

U16D Liga, Skanderborg-VIES 35-28 (16-15)

 

Skanderborg U16D klar til DM

Skanderborgs U16 Drenge er klar til DM efter en sikker hjemmesejr onsdag aften over VIES. Holdene spillede ellers en tæt 1. halvleg, hvor VIES’ Jens Damgaard igen voldte Skanderborg lidt problemer. I begge ender blev stregspillerne anvendt flittigt – I VIES’ angreb for at give plads til netop Damgaard, mens Skanderborgs Christian Jacobsen var sikkerheden selv på stregen, hver gang han modtog bolden. Skanderborg kunne gå til pause med en føring på 2 mål – det lille forspring var bla opstået på et par hurtige contra chancer ved Frederik Skov, ligesom Benjamin Jacobsen forstod at eksekvere sikkert på 1. halvlegs tre tildelte straffekast.

I 2. halvleg virkede VIES lidt stækket fra start og Skanderborg satte sig hurtigt på spillet. Efter 13 minutter havde de grønne udvidet føringen med 7 mål til 25-18, bla. ved flere gange at score i tomt mål, når VIES satses på at spille 6-7. Selvom VIES på et tidspunkt forsøgte at kæmpe sig tilbage og reducerede Skanderborgs forspring til kun 4 mål, var der aldrig rigtig spænding om kampens udfald. Kampen sluttede med en overbevisende sejr til de unge gunmen med cifrene 35-28. Stort tillykke med DM kval. til alle drenge og trænere.

DM, som spillede den sidste weekend i april, er sikret efter 7. spillerunde efter jul.

Målscorer Skanderborg:

Oliver Juhl 10, Christian Jacobsen 7, Benjamin Jørgensen 4 (3), Frederik Skov 3, Thomas Munk 3 (1), Jakob Villemoes 2, Lukas Eichwald 2, Christian Lundbye 2, Magnus Taulbjerg 1, Jonas Bang 1.

 

Website Security Test