Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tredje sidste kamp…

Webredaktør, udgivet d. 10. marts, 2017

Optakt Viborg HK – Skanderborg Håndbold, søndag 12. marts kl. 15.00 i Viborg Stadionhal

På søndag tager Skanderborg Håndbolds damer hul på den tredje sidste kamp inden et eventuelt kvalspil. Netop kvalspil og muligheden for en altafgørende gyser mod Ringkøbing i sidste spillerunde står højt på ønskelisten. Dette vil kræve point og gerne mere end de to som det kræver, at kravle helt op til Ringkøbing.

Modstanderen fra Viborg er for tiden hårdt ramt på bredden, men når holdkortet alligevel indbefatter det danske landsholds midterforsvar i Line Haugsted og Stine Bodholdt, AG på venstre fløj og det franske fysiske pragteksemplar i Marie-Paule Gnabouyou er det ikke en overraskelse at Viborg lægger med helt fremme.

Udover den megen stjernestøv lyser to dog klarere end de andre – her tænker vi selvfølgelig på de to gamle kendige i Amalie ”Nips” Grøn, som er brandvarm for tiden og legendariske Bo Rudgaard, som huserer på Viborg bænken.

I de seneste kampe har vi fået en på tuden og ofte er flaget gået hurtigt ned i 2.halvleg.

I søndagens kamp sætter vi alle sejl ind for at modsætte os denne tendens og vil give damerne fra domkirkebyen kamp til sidste minut!

Vi håber at se mange rigtige grønne på tribunerne!

Næste kamp:

Næste hjemmekamp er lørdag den 25/3 kl. 13.30 mod Team Esbjerg i Fælledhallen.

Website Security Test