Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg tabte til Silkeborg

Webredaktør, udgivet d. 6. marts, 2017

Referat Skanderborg Håndbold-Silkeborg-Voel KFUM 22-30 (9-13)

Mål var der ikke mange af i de første 25 minutter af ligadamernes søndagskamp på Fælleden i Skanderborg. Skanderborg fulgte efter en målfattig kamp egentlig godt med til det 23. minut, da Sofia Deen fik udlignet til 8. Men få sekunder efter drønede Silkeborgs Sofie Bæk Andersen lige igennem forsvaret og scorede til 8-9.

Og så begyndte Skanderborg at brænde, også på straffe, lave fejlafleveringer og få udvisninger, mens Silkeborg scorede yderligere og pludselig var foran med fire ved pausen.

Det fik luften til at gå ud af ballonen for Skanderborgdamerne, der, sikkert i frustration over de manglende scoringer, også øgede antallet af tekniske fejl. Stille og roligt voksede Silkeborgs føring, så Skanderborg efter 40 minutters spil var bagud med ti mål.

Vi gjorde det aldrig til vores kamp, og vi sloges ikke på det niveau, der skal til, for at vi kan være med i de her kampe. Den fight, vi ellers før har vist, var der desværre ikke i dag, siger Skanderborgs assistenttræner Kristian Danielsen.

Vi spillede en ok 1. halvleg, men havde lidt svært ved at lave mål, men fik så bedre fat i 2. halvleg, hvor vi løb lidt mere med dem. Men også Silkeborg scorede flere mål og straffede blandt andet vores syv mod seks-spil med scoringer i det tomme mål. Og så brændte vi bare for mange store chancer, siger Kristian Danielsen.

Teoretisk kan Skanderborg stadig nå at undgå den direkte nedrykning ud af ligaen, hvis altså Ringkøbing ikke får flere point, og Skanderborg selv vinder to af de sidste tre kampe.

Næste kampe: Holdet møder Viborg ude søndag 12. marts og Esbjerg hjemme 25. marts kl. 13.30 – og så endelig Ringkøbing ude i sæsonens sidste ligakamp torsdag 30. marts.

Målscorere: Kristina Jørgensen 6, Celine Holst 5, Trine Knudsen 4, Sarah Stougaard 2, Laura Lund 2, Steinunn Hansdottir 1, Sofia Deen 1, Annika Jakobsen 1.

Website Security Test