Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste kamp i grundspillet

Webredaktør, udgivet d. 29. marts, 2017

Kl. 19.30 fløjtes alle 7 kampe i 888Ligaens sidste runde igang her til aften. TV2 er på pletten til alle opgør med kamera og reporter, så det er en af de håndboldmæssige højtider vi lader op til de næste timer.

Dette års sidste runde er dog ikke helt så højdramatisk som før set. De 8 slutspilshold ER fundet, den direkte nedrykker ER fundet, og sidst men ikke mindst er de 2 hold der skal i kvalifikation også fundet. Det bliver Skanderborg Håndbold og TM Tønder, og i vores ende af tabellen handler det ganske kort om hvem der bliver nummer 12 og hvem der bliver nummer 13.

Vi har 14 point imod TM Tønders 13 og vi er bedst indbyrdes mod de røde fra grænselandet. TM Tønder møder hjemme Mors-Thy Håndbold og skulle det blive en hjemmesejr til Tønder, så kræver det at vi selv kan hente mindst et enkelt point i Randers her til aften.

Sportschef Torben Væver vil gerne have så mange point som muligt og dagens mindset er at tage til Randers og vinde.

Vi går efter 12. pladsen, selvom vi endnu ikke ved hvem der ender nummer 2 og 3 i 1. division. Der er ingen tvivl om at vi tager til Randers for at holde momentum og går efter sejren og dermed 12. pladsen, men vi bliver nød til at gøre det en smule med omtanke. Vi har nogle skadede spillere som vil have bedst af ikke at spille idag, og den risiko må vi afveje i løbet af kampen. Det er en svær balancegang men det er jo det vi er sat i verdenen for at kunne håndtere, så det gør vi selvfølgeligt på bedste vis.

Trænerteamet har ikke nogen speciel præference for om det skal være Skive eller TMS Ringsted vi skal møde i kval. Det vigtigste er at vi kan mønstre fuld besætning og er i den rette mentale tilstand når de drabelige slag skal stå om knap 3 uger. 

Dagens modstander fra Randers HH rykkede endegyldigt ned efter lørdagens nederlag i Sønderjyske, og jeg er sikker på at Randers gerne vil slutte godt af i deres sidste liga optræden i denne omgang. Vi husker vel alle de vanvittige scener fra vort møde med Randers for 2 år siden, og det ved jeg stadig sidder i nogle af spillerne endnu, men det bliver trods alt nok knap så dramatisk i aften.

Website Security Test