Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – TTH

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2017

Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 19-24 (6-12)

Når man er i akut pointmangel er det naturligvis ikke den mest optimale opgave at få rækkens nummer 2, men derfor håbede alle alligevel at vi i dagens opgør kunne lave overraskelsen og sætte yderligere point på kontoen.

Vi startede da også i sæsonens bedste defensive udgave og en aldeles fremragende Kristoffer Laursen i målet. Det var ligegyldigt hvad TTH spillerne sendte afsted mod mål, så stod den lange keeper i vejen for afslutningerne. Hele 9 minutter skulle der gå inden TTH fik scoret det første mål og midtvejs i halvlegen var Holstebro holdet kun på 2 sølle mål. Problemet var bare at Skanderborg spillede sæsonens i særklasse ringeste offensive kamp, og de mange redninger og det gode forsvarspil blev ikke udnyttet i den anden ende af banen. Kontra spillet var mildest talt håbløst og fejl på fejl gjorde at vi intet udbytte fik af den gode defensive start.

3-1 stod der efter 9 minutter og TTH forlangte første timeout. De efterfølgende 11 minutter formåede Skanderborg kun at brænde og smide bolden væk frem af banen og da havde TTH allerede sat cruise kontrol på og trak stille og roligt fra. 12-6 stod der til gæsterne ved pausen og de trofaste og hårdt prøvede Skanderborg tilskuere gik også til pause med bøjede hoveder.

De mange brændte chancer forplantede en usikkerhed i Skanderborg holdet, som vel nærmest aldrig kom i gang i dagens opgør. Man havde forventet et hold der gik fra banen med blod på knæene, men vi fik i stedet et rystet og tamt hold at se. Det gjorde ondt både på og udenfor banen når nu situationen er som den er i bunden af rækken. Nedrykningsspøgelset svæver rundt omkring Fælleden og alle vil bare så gerne præstere og distancere sig fra de 2 nederste pladser.

Det kom til at se rigtigt dumt ud i dag, vi var simpelthen flere klasser under hvad man kan forvente af indsats og kvalitet med bolden i besiddelse. Nerver eller ej – hvis ikke vi får større kvalitet i de resterende 5 kampe, så sniger spøgelset sig ind under den store grimme garageport med pyntegardiner bag målet i Orangeriet.

Der skal arbejdes på de højeste mentale bølgelængder inden vi drager til Århus på torsdag. Det må næsten være motivation nok at få vist hele Danmark på TV2 sport på torsdag, at vi trods dagens indsats stadig kan udfordre de øvrige hold med et angrebsspil på liga niveau – for det var det ikke i dag. Defensivt kan vi være tilfredse idag, men der kan næppe findes bedre udsagn om den offensive indsats end pinlig.   

5 kampe tilbage og heldigvis var TTH Holstebro det sidste tophold i vores slutprogram.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 3, Kasper Irming 3, Besard Hakaj 2, Jonas Eichwald 2, Martin Mauer Larsen 2, Mikkel Kaagaard 2, Rasmus Porup 2, Frederik Ladefoged 1, Rasmus Kaagaard 1, Andreas Væver 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Martin Hansen 4, Viktor Östlund 4, Peter Balling 4, Jeppe Hauskov 3, Magnus Bramming 3, Jonas Porup 3, Vignir Svarasson 1, Lars Mousing 1, Simon Birkefeld 1.

Website Security Test