Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Randers HH – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 29. marts, 2017

Randers HH – Skanderborg Håndbold 22-30 (9-15)

Grundspillets sidste runde, nummer 26 i rækken i denne sæsons 888Liga stod på udebane i Randers. Oprykkerne der inden dagens kamp var dømt ude af det fineste selskab igen, men som gerne ville slutte godt af foran deres hjemmepublikum. Vi ville ligeledes gerne slutte godt af, for at sikre os 12. pladsen foran TM Tønder og også for at beholde momentum forud for de drabelige kvalifikationskampe der venter lige om hjørnet.

Vores 2 største profiler Kristoffer Laursen og Kasper Irming døjer begge med fysiske skavanker, og kunne de holdes ude af dagens kamp ville det klart være at foretrække. Og den plan lykkedes til fulde. De var begge med på bænken, men det kom aldrig på tale at de skulle i kamp. For Skanderborg var fra første fløjt Randers overlegne og efter 11 minutter var vi komfortabelt foran med 6-1. Hjemmeholdet lavede fejl på fejl i deres offensiv mens specielt Rasmus Kaagaard var flyvende i det første kvarter. 5 mål havde den lynhurtige playmaker lavet allerede efter et kvarter og han var stærkt medvirkende til at dagens kamp aldrig blev spændende.

Randers kom lidt bedre med midtvejs i 1. halvleg men mod slutningen trak Skanderborg igen fra og kunne gå til pausen med komfortable 15-9 på måltavlen. Bertram Obling spillede sæsonens første hele kamp og han gjorde også sit til at Randers ikke kom tættere på end 3 mål midtvejs i halvlegen.

Efter pausen var der heller ingen pardon fra The Green Gunmen. De første 2 mål stod der også Skanderborg på og foran 17-9 var man lige ved at fristes til at tænke at det ikke kunne gå galt i dag. Men så kom man jo til at tænke på de utallige gange i denne sæson hvor vi har været stort foran, og udskød den tanke lidt igen.

3 Randers mål fra 13-20 til 16-20 fik uroen til at ulme en smule, men så begyndte vi igen at lave mål på vore chancer og det hele endte med en sikker sejr over et mere og mere modløst Randers hold. 30-22 stod der slutteligt på lystavlen, til glæde for den stadigt voksende udebane fanskare anført af fanchef Jesper Sølvsten.

Nu venter der små 3 ugers opladning til kvalifikationskampene starter. Modstanderen er endnu ikke fundet, men det ligner at TMS Ringsted bliver vores modstander nu, men det kan stadig blive både Skive og Team Sydhavsøerne hvis de berømte gummiben indtræffer blandt de hold der kæmper om de 2 kvalifikationspladser fra 1. division.

Det ligger fast at Skanderborg har hjemmebane i den første kamp, og den afvikles i Orangeriet 2. påskedag, mandag 17/4 kl. 18.00.

Såfremt det bliver TMS Ringsted, så ved vi at de påtænker at spille kamp 2. lørdag den 22/4 kl. 15.00. Vi arrangere bustur i samarbejde med fanklubben uanset hvor vi skal hen. Følg med på hjemmesiden og Facebook omkring udebaneturen.

En evt. afgørende kamp nummer 3 vil blive spillet onsdag 26/4 i Orangeriet kl. 19.00.

Vi åbner billetsalget til første kamp allerede i morgen torsdag – på trods af den usikkerhed der stadig er om hvem modstanderen bliver. Vi ved alle hvor nervepirrende det bliver, så du kan ligeså godt sikre dig en god siddeplads med det samme.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Rasmus Kaagaard 7, Morten Kirk Olesen 5, Martin Mauer Larsen 4, Rasmus Porup 3, Mikkel Kaagaard 3, Frederik Ladefoged 3, Andreas Væver 2, Mike Haack 2, Besard Hakaj 1.

Målscorer Randers HH:

Viggo Kristjansson 4, Lars Skaarup 3, Søren Fisker 3, Hans Martin Asmussen 3, Rasmus Mølgaard 3, Kristian Ulriksen 2, Jorn Smits 2, Steven Larsson 1, Daniel Minke 1.

Website Security Test