Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat GOG – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 18. marts, 2017

GOG – Skanderborg Håndbold 31-30 (13-16)

5 dage efter den vitale sejr i Orangeriet over TM Tønder stod den lørdag på nyt opgør for The Green Gunmen. Denne gang på udebane på Fyn mod de lokale helte fra GOG, der aktuelt er på 5. pladsen og allerede sikret en plads i det forjættede slutspil.

Skanderborg jagtede overraskelsen på Nicolej Krickaus fremtidige hjemmebane, og lad os slå fast en gang for alle, det var meget tæt på at ske. Faktisk alt for tæt. Spillerne var dybt frustreret efter kampen, efter en yderst disciplineret indsats der bare manglede en enkelt ingrediens – point.

Kampen startede meget koncentreret fra begge mandskabers side, hvor Skanderborgs taktik med længere angreb betød konsekvent passiv tegn fra kampens 2 dommere i hvert eneste angreb, og sådan forblev det kampen igennem.  Kasper Irming og Andreas Væver var stærkt spillende og stærkt medvirkende til at vi var i front efter ganske få minutter. Foran 9-7 efter 15 minutter forlangte GOG kampens første timeout, og det det tidspunkt stod Irming og Væver alene for 7 af vore 9 mål. Efter 24 minutter kom GOG igen tæt på via 12-13, men så vågnede vores norske stregkæmpe Besard Hakaj endeligt op og med 3 mål i træk kunne han sende Skanderborg til pause foran 16-13.

Efter pausen fortsatte Skanderborg hvor de slap. Kasper Irming var helt ustyrligt godt spillende og bombede gang på gang bolden ind bag skiftende GOG keepere. Med 10 rene mål fastholdt han sin position som Danmarksturneringens giftigste målsluger og det bliver svært for nogen at nå at vælte ham af pinden som topscorer i årets 888Liga. Vi fastholdt føringen på konstant 2-3 mål og midtvejs førte vi 25-22. De efterfølgende 7-8 minutter blev desværre fatale. 3 udvisninger i træk i den 16, 18 og 21 minut gav GOG tilstrækkeligt luft til at komme tilbage og da de 6 minutter i undertal var færdige var vi bagud 27-29. Her viste Lasse Møller fra GOG hvorfor han er en af de mest spændende håndboldtalenter i Danmark da han med en række mål i slutfasen var afgørende for at låget blev sømmet på Skanderborg kisten. Han blev sammen med de 2 neutrale med fløjter afgørende for at vi ikke kunne sætte yderigere point på kontoen i dag, for drengene havde helt ærligt fortjent bedre. Specielt den sidste udvisning af Kasper Irming for at gestikulere for luftdribling, efter han selv lige var blevet snydt  for dagens største straffekast og følgestraf i den anden ende af banen, gjorde ondt på de hårdt kæmpende grønne fra 8660.

Vi spiller for at undgå nedrykning og så skal kampen afgøres på en så primitiv måde. 6-1 stod der i vores favør i udvisninger, og så vinder man bare ikke på en af Danmarks sværeste udebaner, længere er den ikke.

Søndag spiller både TM Tønder og Randers deres 3. sidste kamp, som vi blot kan følge med krydsede fingre. Vi gjorde hvad vi kunne i dag, det skal drengene have, men i dag var det bare ikke nok.

Næste lørdag har vi et nyt forsøg på hjemmebanen i Orangeriet mod formstærke Ribe-Esbjerg i dobbeltarrangement med sæsonens sidste hjemmekampe i grundspillet for begge mandskaber. Der bliver brug for alle kræfter – så book din billet allerede nu.    

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 10, Andreas Væver 5, Besard Hakaj 4, Mike Haack 4, Martin Mauer Larsen 3, Morten Kirk Olesen 2, Rasmus Kaagaard 1.

Målscorer GOG:

Lasse Møller 7, Henrik Jakobsen 5, Gøran Søgaard 5, Magnus Jøndal 4, Andreas Lønberg 3, Mark Strandgaard 3, Jon Andersen 2, Tobias Møller 2.

Website Security Test