Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Århus – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 9. marts, 2017

Århus Håndbold – Skanderborg Håndbold 35-25 (17-11)

Det var overlevelseskamp mellem Århus Håndbold der kæmpede for deres spinkle chance for slutspil, og nedrykningstruede Skanderborg Håndbold. Den kamp varede kun knap 30 minutter, og det faktum er jo i sig selv bemærkelsesværdigt i den givne situation.

Skanderborg startede i 5:1 forsvar fra start og det kunne Århus ikke rigtigt hitte ud af. Andreas Væver spolerede hjemmeholdets bagspil og efter blot 3 minutter var Skanderborg i front. Det gav en typisk hurtig Erik Veje timeout og med det samme vendte kampen. Skanderborg gik tilbage i 6:0 forsvar og det gav Århus let spil resten af kampen. Redningerne i Skanderborg målet var en mangelvare sammenholdt med et forsvar der ikke fandt det nødvendige niveau. Stille og roligt kom Århus tilbage på 5-5 efter 9 minutter og derefter gik det kun en vej – og det var i retning Århus sejr. Topscorer Kasper Irming måtte udgå midt i 1. halvleg og kom ikke på banen resten af kampen.

Fra stillingen 7-7 efter 15 minutter vandt Århus de sidste 15 minutter med 10-4 og kampen var reelt afgjort allerede efter de første 30 minutter.

Efter pausen udbyggede Århus føringen og Nicolej Krickau matchede sin træner kollega med hele 2 timeouts indenfor de første 6 minutter efter pausen. Da førte Århus allerede med 10 mål og den føring holdt de kampen ud.

Slutningen af kampen bar præg af at begge hold anså kampen for afgjort og hele bænken blev brugt fra begge trænere.

Århus er kommet flot igen efter deres nedtur efter VM pausen, mens vi desværre ligner et hold på vores laveste niveau i hele sæsonen. Et rigtigt dårligt tidspunkt at få en skidt periode, da de underliggende hold er begyndt at få point i de fleste kampe.

På mandag er der nu for alvor gysertime i Orangeriet, hvor TM Tønder kommer på besøg kl. 19.30. Meget skal ændres inden på mandag, og trænerteamet får travlt med at få banket fornyet tro ind i spillerne de kommende 4 dage.

Et slag er tabt, stort ovenikøbet, et nyt slag står for døren om 4 dage. Og hvilket slag……

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mikkel Kaagaard 4, Besard Hakaj 4, Kasper Irming 3, Martin Mauer Larsen 3, Jonas Eichwald 3, Rasmus Porup 2, Rasmus Kaagaard 2, Andreas Væver 1, Mike Haack 1, Morten Kirk Olesen 1, Kristian Bonefeld 1.

Målscorer Århus Håndbold:

Omar Ingi Magnusson 10, Frederik Krarup 6, Frederik Schilling 6, Anders Kragh 5, Robert Gunnarsson 3, Torben Petersen 2, Sebastian Henneberg 2, Peter Lund 1.

Website Security Test