Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Øget fokus på målvogtere

Webredaktør, udgivet d. 22. marts, 2017

Skanderborg Håndbold øger fokus på målvogtertræning i ungdomsafdelingen.

Vi kender alle, hvilken stor betydning en god målvogter kan have på et holds succes. At blive en god målvogter kræver meget specialtræning i mange timer, SH ønsker som altid at have fokus på den individuelle udvikling. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere et meget fagligt kompetent og engageret team, som skal arbejde videre med de talentfulde grønne målvogtere.

Først og fremmest er det lykkes os, at forlænge vores aftale med Peter Krohn Andersen (øverste billede), som i de seneste år har arbejdet på vores pigeside. Peter, der er en arbejdsom og grundig målvogtertræner, har leveret god fremgang i samarbejde med de målvogtere, han hidtil har arbejdet med og derfor udvider vi samarbejdet i den kommende sæson, så det også gælder drengesiden.

Sammen med Peter er vi glade for at byde velkommen i klubben til Mads Andersen (midterste billede), som kommer til Skanderborg efter en tilværelse i Ry Håndbold. Mads kommer med en lang baggrund som målvogtertræner og har ligesom Peter deltaget på et hav af spændende målvogterkurser.

I Ry Håndbold har Mads de seneste år samlet erfaring som både træner- og målmandstræner og vi glæder os derfor meget til et interessant samarbejde mellem to, der brænder for at gøre hverdagen og træningen optimal for vores dygtige målvogtere.

Strukturen bliver, at hvert hold får en primær målvogtertræner, men at samarbejdet skal være styrken i projektet, hvilket således vil gøre os i stand til at sikre hver målvogter på SHEA specialtræning 2-3 gange ugentligt. Peter og Mads vil ligeledes deltage i langt de fleste kampe.

Peter Krohn Andersen siger om det nye tiltag: “Det bliver et rigtigt spændende projekt at være med i. Målmandsposten bliver tit overset, så derfor er det et rigtigt fedt initiativ, som SHEA tager her” og her er Mads Andersen helt på bølgelængde: “I Skanderborg Håndbold har man et ønske om at hæve niveauet et ekstra lag for målvogteren i klubben. De planer, der er om at skabe rigtig gode rammer for de enkelte målvogtere, lyder rigtig spændende og disse rammer ser jeg meget frem til at blive en del af.” 

Mads og Peter vil endvidere have tilknytning til vores U14 årgange, hvor de fast vil deltage i træning 2 gange månedligt, hvor der vil være specialtræning for målvogter samt gode råd til holdets trænere.

I løbet af sæsonen vil der udover normal træning blive afholdt specielle temadage for klubbens egne målvogtere.

Sidst men bestemt ikke mindst, fastholder vi Kent Jæger til at være bindeled på overgangen mellem U18 drenge og Liga herre – Kent har i mange sæsoner været fast målvogtertræner for Ligaholdet.

Kent Jæger

Website Security Test