Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny herrer- assistent på plads

Webredaktør, udgivet d. 29. marts, 2017

Der er nu sat navn på den kommende assistenttræner for Skanderborg Håndbolds bedste herrehold til den kommende sæson. Valget er faldet på den tidligere Fredericia og Vejle spiller Kenneth Jørgensen, der i den kommende sæson skal assistere Nick Rasmussen med at tøjle The Green Gunmen.

Kenneth Jørgensen er 40 år gammel og bosat i Fredericia med sin kone og 2 piger på 6 og 9 år.

Som aktiv spillede Kenneth Jørgensen 250 kampe for Fredericia hvoraf ca. 150 ligakampe, hvor han spillede højre fløj og var en frygtet og nådesløs forsvarsspiller. Senere i karrieren flyttede han til Vejle Håndbold som han var med til at spille i 1. division, og han var i klubben frem til Vejle Håndbolds konkurs. De sidste 2 søæsoner i Vejle var det i rollen som spillende assistenttræner. Det blev samtidig slut for den aktive karriere, og siden har der stået trænergerning på Kenneth Jørgensens CV.

De seneste år har han arbejdet som træner i Fredericia med både ungdom og senest 3. division herre som han i denne sæson har sikret oprykning til 2. division.

Kenneth Jørgensen glæder sig over at få mulighed for at arbejde med nogle af de bedste spillere i landet fra næste sæson.

Det er lidt en drøm der går i opfyldelse for mig nu. Skanderborg har altid stået for mig som en klub med det fineste håndboldmiljø og jeg syntes der er rigtigt mange spændende spillere i truppen fremadrettet. Jeg glæder mig enormt til nu at få muligheden for at træne nogle spillere for hvem håndbolden er 1. prioritet og ikke bare en hobby.

Jeg har tidligere arbejdet sammen med Nick Rasmussen og jeg glæder mig meget til at genoptage det samarbejde. Han er en totalt passioneret håndboldhjerne med stor indsigt i spillet og også i spillerne i Danmark. Det har altid inspireret mig at arbejde sammen med Nick, så jeg kan godt sige at det er lidt et drømmejob jeg føler jeg har fået i Skanderborg til den kommende sæson.

Jeg har allerede været oppe og se forholdene i den nye arena og jeg glæder mig meget til at få hilst på alle i klubben i den kommende periode.

 

Website Security Test