Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mestrene på besøg i den østjyske provins

Webredaktør, udgivet d. 24. marts, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold-Team Esbjerg Lørdag 25/3 kl. 13.30 i Fælledhallen

Scenarierne er i skrivende stund flere. Ringkøbing kan hente point i Nykøbing og så er vi desværre isoleret nederst i tabellen. Sker det ikke, så har vi alt at vinde!

Team Esbjerg kommer til Skanderborg med mulighederne for at spille sig i slutspillet (medmindre Silkeborg Voel og HC Odense spiller uafgjort i dag fredag den 24. marts – hvis det sker, er Team Esbjerg ude af slutspillet).

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen i årets Primo Tours Liga. Vi i Skanderborg Håndbold går uanset ugens øvrige resultater ind til kampen mod de danske mestre med fuld risiko og fight. I sidste runde mødte vi Viborg HK i en kamp, hvor vi leverede fra øverste hylde men desværre akkurat ikke fik point med fra Viborg, men siden da kun er blevet mere sultne efter point!

Dagens modstander hører til i toppen af dansk håndbold på alle måder. Team Esbjerg har et af Ligaens absolut højeste budgetter, vandt DM-guldet i sidste sæson og spiller Champions League, så det er selvfølgelig et godt mandskab, vi deler bane med i dette opgør. Ida Bjørndalen, Jenny Ahlm og Laura Van der Heijden er nogle af de mange stærke udlændinge som huserer i Esbjerg-holdets bagkæde. Samtidig kan man med fordel fra tilskuerrækkerne bide mærke i de dygtige stregspillere Ulrika Toft Hansen og Vilde Mortensen, som vi ved hjælp af en god defensiv, skal holde på et minimum i dagens kamp.

Internt i truppen har vi givet håndslag på, at der skal arbejdes med et meget højt energiniveau, i de sidste to kampe i grundspillet. Vi ved, at vi kun er tilfredse med vores indsats når vi har stået sammen hold et hold og det kan man som publikum forvente, at vi gør i dagens opgør!

På det håndboldfaglige område, har vi dykket ned i nogle elementer i vores spil, som vi gerne vil optimere på og i de seneste 14 dage, har vi trænet skarpere end længe. Særligt forsvarsspillet skal ramme topniveauet, hvis man skal slå et stærkt offensivt hold som Team Esbjerg.

Samtidig er det sidste hjemmekamp i grundspillet og vi vil fra truppens side, gerne sige jer mange tak for de timer I har brugt på at støtte os i medvind men også i modvind. Det har været en stor fornøjelse for os alle, at mærke, hvordan alle tilskuere, frivillige i klubbens samt lokale fra hele nærmiljøet har bakket op om projektet i Skanderborg Håndbold, tak for det!

Billetter: Købes her på siden og gælder til både dame- og herrekampen kl. 16.00 mod Ribe Esbjerg HH

Website Security Test