Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Holm tilbage i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 14. marts, 2017

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at klublegenden Jesper Holm har sagt ja til at træne vores bedste U18 drenge til den kommende sæson.

Det er virkeligt en glædelig nyhed at Jesper har sagt ja til opgaven med U18 drenge. Vi kender alle Jespers kvaliteter, både på og udenfor banen og ved hvad han står for. Han rykkede vores bedste herrehold tilbage i ligaen i 2011, i hans debutsæson som træner, og han gjorde et fantastisk arbejde de 4 år han stod i spidsen for herrerne her i klubben. Efterfølgende rejste han til Norge som fuldtidstræner, men dårlig økonomi i klubben gjorde at samarbejdet ophørte efter halvandet år. Før denne sæson blev Jesper Holm ansat i Randers HH som liga træner, men her blev han opsagt efter blot 8 kampe.

Hovedpersonen selv er glad for at være tilbage i Skanderborg efter et par turbulente år.

Jeg glæder mig først og fremmest til at komme tilbage på træningsbanen efter min ufrivillige pause fra håndbolden siden oktober måned. Efter 2 dårlige oplevelser kan jeg mærke at det vil være godt at komme tilbage til rødderne i en periode, og genfinde lysten til håndbolden igen. Jeg nåede aldrig at træne ungdom da jeg gik fra spiller til cheftræner i Skanderborg, og jeg har altid haft lyst til at give noget tilbage på talentudviklingen. Jeg fik selv de bedste vilkår som ungt talent i Skanderborg under Egon Mogensen æraen, og jeg har altid følt at jeg skal give noget af min lange erfaring som spiller tilbage til nogle af morgendagens ligaspillere.

Jeg glæder mig til at få prøvet SHEA af som træner nu, hvor jeg tidligere mest havde et samarbejde med akademiet som cheftræner. Jeg har nok generelt den holdning at ungdomshåndbold er lidt for meget fokuseret på at vinde i stedet for at udvikle, og det er nogle af de tanker jeg vil forsøge at bidrage med i den kommende sæson.

Dermed er trænersammensætningen på drengesiden på SHEA på plads for den kommende sæson. Ud over Jesper Holm bliver trænerne den nuværende dameliga træner Mikkel Voigt samt Laurids Søgaard (billedet) der kommer til Skanderborg Håndbold fra Roskilde Håndbold.

Website Security Test