Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fuld risiko…..

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold vs. Silkeborg-Voel KFUM, søndag 5/3 kl. 15.00 i Fælledhallen

Fuld risiko i de sidste 4 turneringskampe i Primo Tours Ligaen.

Som overskriften antyder, skal de sidste 4 kampe i grundspillet spilles med fuld risiko – vi skal slippe håndbremsen og arbejde knaldhårdt for hver eneste centimeter på halgulvet. Sådan lyder opskriften, hvis vi skal have de forløsende point i kampen om overlevelse i verdens stærkeste liga.

Silkeborg-Voel er søndag vores banemænd og de har leveret en rigtig god sæson – særligt har de været skarpe efter julepausen, hvor de har sat overraskende få point til. Profilerne er ligatopscorer Trine Troelsen, Jette Hansen og den norske landsholdsspiller Stine Skogrand.

I vores første indbyrdes opgør lavede vi for mange fejl og spillede med for lav disciplin, hvilket blev udslagsgivende, idet Silkeborg-holdet kynisk udnyttede dette. Derfor er et delmål forud for dagens kamp, at vi vil spille med større disciplin, selvom vi samtidig gerne vil arbejde tempo ind i kampen, det bliver spændende at følge, hvordan vi lykkes med dette element i spillet.

Jeg kan på pigernes vegne fortælle, at vi håber at se rigtig mange Skanderborg-grønne tilskuere i hallen på søndag. Vi siger på forhånd tak til alle som kommer og bakker holdet op – det er en fantastisk kulisse at spille i, når der er stemning i hallen på den måde som der f.eks. var i seneste hjemmekamp mod København Håndbold.

Derfor håber vi at vi ses søndag kl. 15.00 i Orangeriet!

Billetter købes her på siden.

Website Security Test