Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U16D

Tom Kristensen, udgivet d. 28. marts, 2017

U16D Liga Ikast Håndbold – Skanderborg 29-21 (11-10)

Pynten pillet af U16D Liga

Sejren var aldrig inden for rækkevidde, da Skanderborg smed 2 point mod rækkens nummer 2 Ikast Håndbold i drengenes U16 liga. Første halvleg var ellers tæt, selvom dommerne lagde en hård linje og var hurtige med fløjten i begge ender. Stolperne var ikke med Ikast, som ved stillingen 5-7 tog timeout, da Skanderborg så ud til at trække fra med god bredde og tempospil. Efter 16 minutter førte Skanderborg 6-9, men i løbet af kun 3 minutter var havde Ikast udlignet til stillingen 9-9 og kampen var igen helt åben. Holdene kunne gå til pause med en lille føring til Ikast på 11-10.
Efter pausen havde Skanderborg svært ved at finde de effektive, angrebsmæssige løsninger, og kombineret med en række brændte chancer og uprovokerede fejl trak Ikast fortjent fra de grønne. Måltørke kan man vel nærmest kalde det, når rækkens nummer 1 kun scorer 2 mål de første 12 minutter af 2. halvleg. Skanderborg virkede modløse og fantasiforladte i deres angrebsspil mod Ikasts 5-1 forsvar, samtidig med at Ikasts keeper effektivt pillede pynten af de grønne skytter. Efter hvad der virkede som 60 lange minutter kunne Ikast gå fra banen som kampens velfortjent vinder med cifrene 29-21. Skanderborg spiller hjemme igen den 2. april, hvor de møder Aars.

Målscorer Skanderborg:
Christian Jacobsen 5, Oliver Juhl 4, Cristian Lundbye 4, Frederik Skov 2, Magnus Taulbjerg 2, Benjamin Østermark 2, Thomas Munk 1, Lukas Eichwald 1.

Website Security Test