Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Allersidste kamp i Primo Tours Ligaen

Webredaktør, udgivet d. 30. marts, 2017

Optakt Ringkøbing Håndbold – Skanderborg Håndbold i Rofi-Centeret

Desværre kan vi med syvtommersøm slå fast, at kampen torsdag i Ringkøbing ikke indeholder den spænding som vi håbede for en uges tid siden.

Når det så er sagt, vil vi selvfølgelig gerne levere et sidste positivt indtryk i den foreløbigt sidste kamp for Skanderborg Håndbold i Primo Tours Ligaen.

Den 16. november havde vi debut i Orangeriet og samtidig Ringkøbing Håndbold på menuen i en tæt og dramatisk kamp, som vi trak os sejrsrigt ud af. Dette håber vi på at gentage og vi har derfor i ugens løb arbejdet på, at optimere vores spil op til sæsonens sidste kamp i grundspillet.

I sidste kamp mod Team Esbjerg, manglede vi generel skarphed på flere parametre – både i duelspillet forsvarsmæssigt, men også i vores angrebsspil som manglede at udfordre mere direkte samtidig med at vores scoringsprocent i kampens forløb var for lav.

Disse parametre ønsker vi at lave om på og – ikke mindst overfor os selv – slutte ordentligt af.

Vi takker de mange trofaste tilskuere for jeres opbakning og håber at se nogle af jer i ROFI-Centret torsdag aften i en kamp, som for os betyder noget særligt og for aftenens modstander vil være en finpudsning før nedrykningsspillet.

Vel mødt! Mikkel Voigt

Website Security Test