Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Verdensnyhed i Orangeriet

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2017

Til dobbeltkampen på lørdag i Orangeriet, hvor damerne møder København Håndbold og herrerne møde Mors-Thy, udspiller der sig en vaskeægte verdens-sensation. For første gang nogensinde til en håndboldkamp kan publikum bestille og betale drikkevarer på mobilen og få dem leveret på sin plads på tribunen indenfor 5 minutter.

Alt hvad der kræves er at du downloader den gratis APP WAITEER – så kan du efter oprettelse med 3 klik fremover bestille og få leveret drikkevarer mens du sidder på din “flade numse” og nyder tophåndbold i Orangeriet.

Vi starter i det små med fadøl, Egekilde med citrus og kildevand – og når vi lige har lært systemet at kende er det planen at udvide sortimentet med diverse snacks og lettere madvarer.

Download WAITEER appen med det samme – så du er klar til verdens bedste service i forbindelse med Skanderborg Håndbold liga kampe. Ingen kø – ingen mistede mål på vej i baren.

Website Security Test