Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P vandt hjemme

Tom Kristensen, udgivet d. 27. februar, 2017

U16-pige liga: Skanderborg Håndbold – Ikast Håndbold 19-14 (12-5)

Skanderborg pigerne kom godt fra start – om end ikke hurtigt – og i 1. halvleg stod forsvaret og Anna ligeledes rigtig godt, så der blev kun lukket 5 mål ind og til gengæld scoret 12.

Her skulle den kamp så være lukket, men 2. halvleg startede rigtig dårligt og efter fem minutter måtte træner Ronni Boy tage en timeout efter at Ikast havde scoret fem mål og Skanderborg kun et.

Herefter kom pigerne fra Skanderborg lidt bedre ind i kampen, men helt godt blev det aldrig, og som tilskuer var man rigtig glad for den store halvlegsføring, som gjorde, at der aldrig for alvor kom tvivl om at Skanderborg ville vinde kampen.

Træner Ronni Boy var skuffet over sit hold og sagde efter kampen: ”Vi leverede en jammerlig indsats og spiller alt for langsomt med bolden. Vi kommer heller ikke til de chancer, som vi bør i sådan en kamp, men heldigvis dækker vi godt op og holder de spillere fra scoring, som vi har talt om før kampen.

Det er klart vores ringeste kamp til dato, og herfra kan det kun gå fremad.

Næste kamp er semifinalen i Elite cuppen, hvor Skanderborg pigerne skal en tur til Guldagerhallen, torsdag den 2. marts 2017 kl. 19.40, hvor de møder DUH Esbjerg.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Sara Rexhepi 6, Josefine Thorsted 3, Rina Rexhepi 3, Maiken Hedegaard 2, Maria Holm 2, Emilie Jäger 1, Sofie Schelde-Rasmussen 1 og Katrine Lind 1

 

Website Security Test