Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg mistede pusten

Webredaktør, udgivet d. 24. februar, 2017

Referat Randers HK – Skanderborg Håndbold, 34-21 (17-14)

14 mål i første halvleg – og kun syv i anden. Tallene siger det hele – Skanderborgholdet mistede pusten i anden halvleg, efter en ellers fin første halvleg, da holdet onsdag aften var i Randers.

Vi spiller en ok første halvleg. Lidt ligesom sidst mod København, hvor vi har nogle gode angrebsture, og vi kan faktisk godt være med. Men vi er udfordret rent forsvarsmæssigt, selv om vi gør en række ting rigtigt. Vi har det bare svært med Camilla Dalby, som vi ikke får tacklet på, og som i første halvleg scorer otte mål på otte skud og i den grad var i hopla, forklarer en ærgerlig Skanderborgtræner, Mikkel Voigt Frederiksen.

Skanderborg var i starten af kampen bagud med 5-1 efter de første fem-seks minutter, men fik så scoret et par gange. Timeouten efter ti minutter gjorde også en forskel – Skanderborg halede ind på Randers til 7-7, 9-8, og selv om de kom bagud 14-10, lykkedes det igen det unge Skanderborghold at komme tilbage i kampen ved stillingen 15-14 i det 25. minut af første halvleg. Men Randers gik alligevel til pausen foran 17-14.

Efter pausen kom Skanderborg bare ikke til nok scoringer. Tre mål på ti minutter, mens Randers fik scoret det dobbelte. Og langsomt gik luften af ballonen, og rådvildheden lyste ud af Skanderborgspillerne. Efter en række fine kampe, hvor holdet faktisk har formået at komme igen, selv om det har været ret meget bagud, lykkedes det ikke at finde løsningerne denne onsdag aften i Randers. Desværre.

Vi taber pusten fuldstændig, efter at vi har leveret en fornuftig første halvleg, hvor vi hænger godt på et dygtigt Randershold. Men vi taber duellerne i anden halvleg og får igen en af vores scoringskriser. Afslutningerne er for dårlige og for ensformige, det er helt unødvendigt, så ja, jeg er da både ked og træt af kampresultatet. Det er helt unødvendigt, at vi falder så meget sammen og dropper ud i begge ender af banen. Vi mangler at kæmpe, og det er ærgerligt, for det plejer ikke at være vores problem, konstaterer Mikkel Voigt Frederiksen.

Der er nu en god uges tid til at finde humøret og gejsten frem igen, så holdet er klar til næste hjemmekamp 5. marts i Fælledhallen kl. 15, hvor Silkeborg-Voel KFUM kommer på besøg.

Målscorere for Skanderborg: Sarah Stougaard 5, Laura Damgaard 4, Trine Knudsen 3, Annika Jakobsen 3, Sidsel Mejlvang 2, Kristina Jørgensen 2, Celine Holst 1, Sofia Deen 1.

Næste hjemmekamp er søndag 5/3 kl. 15 i Fælledhallen mod Silkeborg-Voel. Billetter købes her på hjemmesiden.

Website Security Test