Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SK Aarhus på besøg

Webredaktør, udgivet d. 4. februar, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold – SK Aarhus søndag 5/2 kl. 15.00 i Fælledhallen

Søndag den 5. februar står den på tophåndbold når vi i Skanderborg Håndbold tager imod de neongrønne SK Århus-piger.

Kampen mellem de to naboklubber spilles for første gang i Orangeriet, hvor Århus således får deres debut. Sidst vi mødte SK Århus blev det til et nederlag på 20-27 i en kamp, hvor vi desværre var overmatchet i begge ender af banen men kæmpede bravt.othilia-christensen-270916-05

Dagens modstandere har i to hårdtskydende landsholdsspillere på back-positionerne, en stor og fysisk stærk stregspiller og en dygtig keeper som deres absolutte profiler. Vi ved, at hvis vi skal have point på hjemmebane denne kolde februardag, så skal det være fordi vi har holdt netop de to stærke backs på et lavt antal scoringer.

steinunn-hansdottir-121016-01

I de seneste par kampe har vi haft svært ved at lave mål nok og derfor er en stor del af vores fokus på til kampen mod SK Århus rettet mod de faser af spillet, hvor vi kan øge scoringsfrekvensen. Samtidig skal vi helt elementært blive dygtigere til at omsætte chancer til scoringer, således at vi ikke skal lave dobbeltarbejde kampene igennem.

Kampen er meget vigtig for begge mandskaber i dagens kamp idet SK Århus med en sejr kan bide sig fast på TTH Holstebro i kampen om at undgå nedrykningsspillet, mens vi i Skanderborg indtager 12. pladsen og ved hvor hårdt vi skal arbejde for hvert eneste point vi skal komme i nærheden af.

Vi glæder os til at se om pigernes hårde arbejde i træningslokalet giver pote, det er snart på tide med flere point på kontoen!

Næste kamp: lørdag 18/2 hvor der er dobbeltstævne i Orangeriet. Damerne i Primo Tours Ligaen starter kl. 13.30 med kamp mod København Håndbold og kl. 16.00 spiller herrerne i 888Ligaen mod Mors-Thy Håndbold.Billet 2

Billetter: Købes her på siden

Website Security Test