Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i topkamp til U16D

Tom Kristensen, udgivet d. 4. februar, 2017

U16 Drenge Liga :Skanderborg Håndbold – Ikast Håndbold 29-27 (16-15)

Topkamp i U16-liga

Der var lagt op til en spændende fight i onsdagens vigtige kamp om point i toppen af rækken, hvor Ikast var på besøg i Skanderborg. 

Begge hold startede i meget højt tempo og fulgtes ad til midtvejs i første halvleg. Der blev fightet og kæmpet og begge hold havde let til at spille sig til gode chancer. Skanderborg fortsatte tendensen med gode tålmodige og gennemførte angreb, hvor gode kombinationer i bagkæden igen fodrede fløjene med flere gode afleveringer i begge sider, som effektivt blev omsat til mål. En mindre scoringskrise hos Ikast midtvejs gav Skanderborg et lille forspring på 3 mål. Men Ikast  genoptog igen det effektive spil, så stillingen hurtigt var helt lige igen, og spændingen i kampen var intakt med pausestillingen 16-15.

I anden halvleg fortsatte Ikast med sit meget offensive forsvar, men dette lod fortsat ikke til at skræmme Skanderborg drengene. Alle kæmpede og sled ufortrødent videre og fik med tempo og bevægelse skabt målsøgende håndbold, der blev omsat i mål og med en flot fordeling mellem mange spillere. Samtidig blev der i 2. halvleg en ekstra sejr i kampen, hvor Benjamin Jørgensen efter en lang skadespause fik kampdebut, hvor det både blev til 1 mål og gode forsvarsaktioner i slutningen af kampen.

En spændende og flot håndboldkamp mellem 2 gode hold, men en velfortjent sejr (og førsteplads i puljen) til de grønne, og ikke mindst nogle drenge som for alvor er ved at ligne en godt sammenspillet hold, hvor alle byder ind og arbejder for hinanden.

Målscorer: Christian Lundbye 5, Magnus Taulbjerg 5, Lukas Eichwald 4, Frederik A. Skov 4, Jakob Villemoes 4, Christian Jacobsen 3, Oliver Juhl 3(2), Benjamin Jørgensen 1

Redningsprocent: Tobias Nordahl 34%

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold U16 Drenge

 

Website Security Test