Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skjern – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2017

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 34-27 (19-11)

Skjern Håndbold ude er pr. tradition en af de kampe i løbet af en ligasæson som man ikke ser frem til med de helt store forhåbninger om point. Det var 9. gang vi troppede op på Ranunkelvej som ligahold, og kun den første gang tilbage i 1998 gav det et enkelt point. Og efter dagens opgør står der stadig ingen Skanderborg sejre på vort CV i Skjern, og i dag var en af de forsøg hvor vi var længst fra.

Skjern stillede med en skadesfri trup, hvor vi til gengæld måtte se bort fra både Jacob Aaquist og Thomas Christensen, ud over Rasmus Porup der heldigvis nu har fået gipsen af og er i gang med genoptræning. De mange frafald hos bagspilerne gav en noget overraskende debut til Michael Pedersen, der har trænet med i Skanderborg siden han stoppede i Skive fH. Han kom dog kun på banen ved 2 straffekast, som han sædvanen tro scorede sikkert på.

Kampen på banen blev en meget ensidig affære. Skanderborg brændte de 4 første angreb og hjemmeholdet udnyttede iskoldt deres første 4, så stillingen var 4-0 efter kun 4 minutter. En håbløs start på kampen som vi aldrig efterfølgende formåede at indhente. I begge ender af banen var hjemmeholdet os fuldstændigt overlegen i de første 30 minutter og da pausefløjtet lød sad man nærmest med ønsket om at det var slutfløjtet der var lydt.

Til gengæld var det et Skanderborg hold der kom ud fra pausen med et helt andet udtryk. De første 8 minutter blev vundet 6-3 og midtvejs var stillingen helt nede på minus 4 ved 25-21. Herfra trak hjemmeholdet dog fra igen og sluttede stærkt af med kampens 3 sidste scoringer, kun efterfulgt af Michael Pedersens sidste straffekast til slutresultatet 34-27.

Der var ganske enkelt klasseforskel på de 2 hold i dag. Den forskel der vel også burde være på Skjern og Skanderborg blev effektfuldt udnyttet fra første sekund, og vi nåede aldrig at komme til fadet i dag.

På plussiden skal Jonas Eichwald fremhæves i dagens kamp. Efter rigtigt mange minutter både på og bag bænken, fik han i dag chancen og kvitterede med 3 fine mål på Skjern Håndbolds nye keeper Tibor Ivanisevic

Syvende sidste spillerunde bliver definitivt en runde hvor vi kommer til at tabe point til vore kolleger i bunden af rækken. Tønder og Randers mødes indbyrdes på mandag, og det betyder selvsagt 2 point sammenlagt til de 2 mandskaber. Der er 6 runder tilbage – det bliver et fantastisk drama. Vi spiller hjemme på lørdag 16.10 mod TTH Holstebro – du bliver simpelthen nød til at komme og larme.

Skjern Håndbold:

Markus Olsson 8, Kasper Søndergaard 5, Bjarte Myrhol 4, Daniel Svensson 4, Morten Balling 3, Rene Rasmussen 3, Lasse Mikkelsen 2, Bjarke Christensen 2, Cornelius Kragh 2, Jesper Dahl 1.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Rasmus Kaagaard 3, Jonas Eichwald 3, Martin Mauer Larsen 3, Michael Pedersen 2, Mike Haack 2, Morten Kirk Olesen 2, Besard Hakaj 2, Kristian Bonefeld 1, Frederik Ladefoged 1, Mikkel Kaagaard 1.

Website Security Test