Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – TTH

Webredaktør, udgivet d. 3. februar, 2017

TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold 33-27 (16-11)

Omkamp i Holstebro blev åbneren på 2. halvdel af sæsonen. Værterne havde lavet en mindre tyrolerfest som VIP arrangement med den lokale Heidi bar, og så blev det til en brat tilbagevenden til 888liga hverdagen i hallen med en konstant blanding af Aprés Ski hits og den i Vestjylland åbenbart stadig uundgåelige VLTJ slager.

sletPå banen havde værterne bestemt ikke tænkt sig at give noget væk i andet forsøg mod Skanderborg. Kasper Irming bragte Skanderborg foran 1-0 men der blev resolut svaret tilbage med 4 TTH mål i træk. Skanderborg holdt en målpause på 7 minutter og Nicolej Krickau tog efterfølgende en hurtig timeout allerede efter 12 minutter ved stillingen 8-5 og det gav nogle nyttige tips som de grønne udnyttede til at udligne til 8-8 med 3 mål i træk. Rasmus Kaagaard reducerede til 11-10 efter 22 minutter men det blev desværre startskuddet til en rigtig dårlig periode. Hjemmeholdet lavede herfra 5 mål i træk og det betød et rigtigt dårligt udgangspunkt til pausen bagud 16-11.

Efter pausen forsøgte de grønne med hård fight at komme tilbage i kampen, men den solide pauseføring til værterne betød at vi ikke havde råd til flere fejl, og vi havde også behov for en vis portion held. Ingen af delene lykkedes om end meget blev forsøgt. Vi måtte konstatere at vi i dag aldrig var tæt på at komme fra Holstebro med point.

Tilbagevendte Besard Hakaj var tydeligvis ikke helt skarp efter hans lange skadespause, men meget af angrebsspillet kom til at foregå omkring den stærke Nordmand. Det hjalp dog i løbet af de 60 minutter og på positiv siden må vi hæfte os med at han fik en betydningsfuld kamp i benene, for han kommer til at få stor betydning i de kommende 9 vind eller forsvind kampe. Den næste er allerede på tirsdag når vi gæster den runde hal i Herning, hvor HCM dækker op til runde nummer 18.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 6, Besard Hakaj 5, Morten Kirk Olesen 5, Rasmus Kaagaard 3, Martin Mauer Larsen 3, Kristian Bonefeld 1, Frederik Ladefoged 1, Mike Haack 1, Mathias Smed 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer TTH Holstebro:

Emil Sidelmann 6, Kasper Kildelund 6, Viktor Östlund 5, Simon Birkefeldt 5, Vignir Svarvarsson 4, Martin Hansen 4, Peter Balling 2, Magnus Bramming 1.

Straffekast: TTH 6, Skb. 3

Udvisninger: TTH 3, Skb. 2

 

Website Security Test