Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat HCM – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2017

HCM – Skanderborg Håndbold 20-22 (10-12)

Vind eller forsvind vol. 2 stod tirsdag aften i den runde hal i Herning. 888Ligaens nummer 5 mod nummer 12 og face to face med 2 backs der lige kom fra VM finalen i Paris. En hård nyser men derfor kom vi efter de 2 livsvigtige point alligevel. Og i dag lykkedes det efter så mange mislykkedes forsøg, og lettelsen og glæden var til at få øje på efter kampen. Endeligt lykkedes det at holde gennem alle 60 minutter og ikke smide føringen væk, som det er sket så mange gang i denne sæson.

HCM 2017Hjemmeholdet kom ellers bedst fra start i kampens indledning og var foran 3-1 efter 5 minutter.  Vi havde svært ved at komme til gode afslutninger og efter 10 minutter havde vi kun nettet 2 gange og var bagud 2-4. Vendepunktet blev 2 energimål fra altid fightende Morten Kirk Olesen og efterfølgende en kontra scoring fra Mikkel Kaagaard, uden af hjemmeholdet kunne passere en yderst velspillende Kristoffer Laursen i det grønne mål. Herefter fulgtes holdene helt tæt indtil 5 minutter før pausen, hvor Skanderborg begyndte at få overtaget. Det gav en pauseføring på 12-10 og en god tro på tingene i pause snakken.

Den føring slap drengene ikke resten af dagens opgør. Efter 18 minutter kom HCM på 17-18 men herfra trak Skanderborg igen fra og føringen lå hele tiden og vekslede mellem 2 og 4 mål. Mikkel Kaagaard satte målet til 22-18 ind med godt 4 minutter tilbage og selvom hjemmeholdet fik reduceret 2 gange kom sejren aldrig i fare.

kristoffer-laursen-081016-10En livsvigtig sejr i bundstriden, hvor Tønder og Randers først spiller i morgen mod hhv. GOG og TTH Holstebro. Vi fik vist at vi stadig er i stand til vinde og ikke bare spille tætte og gode kampe mod alle hold i rækken, og det kunne i den grad mærkes på stemningen i truppen. Det blev både til malersang fra Frank Strømbo Jensen i omklædningen og vinder øl i bussen fra assistenttræner Jesper Fredin, der kunne fejre sin nye status som kommende far til august med 17 glade spillere.

Dagens mand i skysovs var uden tvivl Kristoffer Laursen, med de dybe rødder i Torrild. Han stod fremragende i alle 60 minutter og havde en meget stor andel af æren for dagens flotte sejr. Derudover skal alle mand roses for en yderst disciplineret indsats i begge ender af banen.

Spillerne var glade for opbakningen fra de grønne på lægterne, hvor fanklub formand Sølvsten førte an med tromme og solid opbakning. Det må gerne blive til en tradition at vi få noget larm med på udebane, det giver åbenlyst point 🙂

 

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 5, Martin Mauer Larsen 4, Mikkel Kaagaard 3, Mike Haack 3, Morten Kirk Olesen 3, Besard Hakaj 2, Frederik Ladefoged 1, Mathias Smed 1.

Målscorer HCM:

Kasper Gudnitz 7, Eivind Tangen 3, Rasmus Carlsen 3, Jørgen Rasmussen 2, Espen Lie Hansen 2, Morten Slundt 1, Jacob Østergaard 1, Dennis Kirkegaard 1.

Website Security Test