Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt omkamp mod TTH

Webredaktør, udgivet d. 3. februar, 2017

Fredag aften kl. 19.30 tyvstarter 888Ligaen med en kontroversiel omkamp mellem TTH Holstebro og Skanderborg.

Det første opgør endte uafgjort men en protest over eget dommerbord gik hjemmeholdets vej og der blev dikteret en ny kamp, og den fløjter 888Ligaen igang igen efter VM pausen.

Vores egne drenge har knoklet indebrændt hele januar måned, efter at efterårssæsonen blev afsluttet med 3 ærgerlige nederlag med mindst mulig margin. Alle kampe som vi burde have udløst point og som betyder at vi nu står foran 10 kampe med en samlet overskrift “Vind eller forsvind”

Ligaens nummer 3 mod nummer 12 – men der står kun en ting i hovedet på de grønne før dagens kamp, og det er POINT. Vi kan ikke bruge gode præstationer med smalle nederlag til mere i denne sæson, og cheftræneren har som altid planen klar. Hør med her….

Website Security Test