Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt erhvervsnetværk igang

Webredaktør, udgivet d. 8. februar, 2017

Håndbold & Horisont er er navnet på Skanderborg Håndbold`s nye erhvervsnetværk. Og vores ambitioner for netværket er fyrtårnshøje! Vi vil være det naturlige omdrejningspunkt for erhvervslivet i hele kommunen, med 3 klare mål:

  • – Hos os kan man udvide sin faglige horisont gennem spændende foredrag om aktuelle forretningsmæssige, politiske, kulturelle og samfundsorienterede emner.
  • – Hos os kan man udvide sin professionelle horisont gennem bredt og dybt kendskab til store og små virksomheder inden for alle brancher.
  • – Hos os kan man man udvide sin private horisont gennem givende oplevelser med foretagsomme, interessante og interesserede erhvervsledere.

Netværk 1Vi er startet d. 1. Februar, og vi startede med at leve op til vores mål, da godt 60 deltagere mødet op i Byrådssalen på Fælleden til foredrag med chefredaktøren for TV2-sport John Jæger, der holdt oplæg om det redaktionelle arbejde med sport og det praktiske arbejde med afvikling af direkte sportsbegivenheder.

Mere end 60 virksomheder har meldt sig ind i netværkets forårsforløb, og det forpligter! Vi er frygtelig stolte af opbakningen til vores initiativ. Og vi er helt bevidste om, at vi skal spænde buen og holde et højt niveau for at sikre, den optimale B2B-platform for vores samarbejdspartnere.

Håndbold & Horisont skal forankre vores relationer med sponsorer og medlemmer. Vi har rammen, virksomhederne, viljen, begejstringen og ambitionerne. Vi glæder os. Og vores budskab er klart: Vi vil være netværksfyrtårnet i Skanderborg Kommune.

Så kontakt Hanne Justesen for mere information på 3073 8988 eller hanne@skanderborghaandbold.dk

 

Website Security Test