Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Herrerne igen på trænerjagt

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2017

Skanderborg Håndbold leder efter træner til kombineret stilling

Trænerkabalen på herre siden var lukket til sæsonen 2017/2018, men nu må både SHEA og sportschef Torben Væver igen på trænerjagt. Der var indgået aftale med Marc Uhd og Skanderborg Håndbold om en kombineret liga assistent og U18 drenge træner funktion, men den aftale er af førstnævnte blevet ophævet af personlige årsager.

SHEA sportschef Mikkel Voigt:

Mikkel Voigt FREDERIKSEN 230116-11I Skanderborg Håndbold ønsker vi fremadrettet en person, som kan danne bro mellem senior og ungdom – i en rolle som U18 træner sammen med Laurids Søgaard og assistenttræner på Ligaholdet i 888Ligaen for Nick Rasmussen.

Med denne konstellation vil vi tilgodese det store talentarbejde vi udføre i Skanderborg og hjælpe spillerne med det store spring mellem ungdom og senior. Samtidig søger vi en person, kan passer ind i det trænermiljø vi har i Skanderborg Håndbold, hvor alle arbejder sammen for at nå nye højder. Med ansættelsen af Nick Rasmussen får vi en ligatræner, som er meget interesseret og velbevandret indenfor ungdomshåndbolden og det håber vi på mange måder af drage nytte af på både U16 og U18 niveau. Selve U18 holdet bliver forhåbentlig igen en del af toppen i Jylland og mange af drengene var med på det hold, som i 2016 vandt DM sølv og har siden da været i en fin udvikling frem mod tilegnelsen af nye kompetencer, som kan fungere på højere niveau.

Skulle jobbet have interesse – kontakt Mikkel Voigt på voigt89@gmail.com

Website Security Test