Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U16D

Tom Kristensen, udgivet d. 27. februar, 2017

U16 Drenge Liga TTH Holstebro – Skanderborg 21-32 (8-16)

Sikker udesejr til Skanderborgs U16 Drenge

I en kamp præget af en meget stærk 1. halvleg og en mere rodet 2. halvleg blev det til en overbevisende grøn sejr på  21-32.

Der var debut til Magnus Haubro, da Skanderborgs U16 drenge besøgte Gråkjær Arena i Holstebro fredag aften. Skanderborg kom bedst fra start og særligt Magnus Taulbjerg leverede en meget overbevisende præstation. I forsvaret virkede Skanderborg drengene velforberedt på TTH Holstebro’s spil og de to hold gik til pause ved cifrene 16-8 til gæsterne.

Efter pausen var Skanderborg stadig overlegne og trak fra til 11-24, før TTH Holstebro efter 8 min. tog timeout. Det havde god effekt –  Skanderborg virkede pludselig paralyseret af TTH Holstebro’s forsvar, lod sig presse baglæns og stoppede med at løbe for hinanden. Skanderborg fik dog efter lidt tid styr på spillet igen og TTH Holstebro måtte afgive første hjemmesejr i ligaen til de grønne, som kunne rejse hjem med to point og cifrene 21-32.

Målscorer Skanderborg:

Magnus Taulbjerg 10, Christian Jacobsen 6, Benjamin Jacobsen 4, Christian Lundbye 4, Thomas Munk 3, Frederik Skov 2, Oliver Juhl 2 (1), Jakob Villemoes 1.

Redningsprocent: Tobias Nordahl 54 %, Jonas Bang 24 %

 

Website Security Test