Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 28. februar, 2017

U18 Piger LIGA: Skanderborg Håndbold – SK Århus 25-18 (13-11)

Flot hjemmesejr over rækkens nr. 2.

En helt fantastisk holdpræstation gav fuld udbytte da U18 pigerne mandag aften hjemme besejrede en af favoritterne til at gå til DM SK Århus. Et Skanderborghold som virkelig stod sammen, og hvor alle leverede en flot præstation blev udslagsgivende for resultatet. Fra stillingen 0-1 var hjemmeholdet i front resten af kampen. To velspillende målvogtere for hjemmeholdet, et hårdtarbejdende forsvar og en uset tålmodighed i angrebsspillet var medvirkende til at pigerne stille og roligt øgede føringen, og kunne gå til pause foran 13-11. Efter pausen kom de grønne rigtig stærkt ud, og holdt gæsterne fra at score de første 7-8 min, en periode hjemmeholdet brugte til at bringe sig afgørende foran. Midtvejs i halvegen var forspringet udbygget til 20-14. SK kom lidt tættere på, og fik reduceret til 21-17, heldigvis fik pigerne stabiliseret forsvaret, og trak fra til sidst til slutresultatet 25-18. Den turbulente start med spillerafgang og sygdom blev vasket væk, og pigerne fik vist de godt kan spille op med de bedste hold. Et super resultat der giver mod på de kommende kampe.

Allerede på onsdag spiller pigerne igen hjemme når Randers gæster fællede. En kamp hvor der er revanche til gode efter nederlag i Randers i ligaens første runde.

Målscorer for Skanderborg: Sarah Stougaard 6(2), Caroline Svarre 4, Katrine Larson 4, Stine Kristensen 3, Sarah Holm 3, Cilla Sturm 2, Sofie Sletskov 2, Michelle Sally 1

 

Website Security Test