Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Andreas Væver forlænger

Webredaktør, udgivet d. 17. februar, 2017

Mr. Skanderborg alias Andreas Væver har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold med yderligere 1 år. Det bliver jubilæums sæson nummer 20 i klubben for den 24-årige talentfulde venstre fløj, som aldrig har spillet i andre klubber i karrieren.

Preben Skovsgaard fra sportsligt udvalg er glad for at tingene er faldet på plads.

Andreas er jo om nogen synonym med Skanderborg Håndbold. Han har taget hele vejen fra ungdomsafdelingen, SHEA og var en fast bestanddel af ungdomslandsholdet. Sidste sæson blev ødelagt af et springerknæ, som der kom styr på i sommers, men desværre gav en irriteret sene i samme knæ også i denne sæson problemer. Et mindre indgreb i december har nu gjort Andreas helt fit for fight igen og han er tilbage på træningsbanen og klar til at tørne ud for holdet igen.

Det var et stort ønske for vores nye cheftræner Nick Rasmussen at beholde Andreas i truppen til næste sæson, men vi har også god vidst at Andreas på et tidspunkt også gerne ville prøve hans talent af på et højere niveau end vi er på lige nu. Vi er nu kommet til enighed om at Andreas fortsætter endnu en sæson i den grønne trøje og det glæder vi os rigtigt meget over. Det er en vaskeægte kulturbærer i klubben og når han er tilbage i kamptræning er han en meget stor gevinst for holdet. Vi har selvfølgeligt respekt for at Andreas også gerne vil prøve noget andet end Skanderborg i sin karriere, hvilket talentet også berettiger til, men lige nu glæder vi os blot over at vi får glæde af Andreas i næste sæson, hvor målet er at bevæge os længere op i tabellen end tilfældet er i denne sæson.

 

Website Security Test