Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Årets længste udebanetur

Webredaktør, udgivet d. 8. februar, 2017

Optakt Nyk. F. Håndbold – Skanderborg Håndbold, onsdag 8/2 kl. 19.00 i Scandlines Arena.

I dag oprinder dagen endelig, vi skal til Nykøbing Falster – årets længste udebanetur. En kamp, som vi har set rigtig meget frem til, grundet NFHs berømte hjemmebanepublikum. steinunn-hansdottir-121016-02

Efter weekendens underlige oplevelse mod SK Aarhus er pigerne klar til en ny kamp mod ligaens nummer 6, der virkelig i øjeblikket skal lede efter alle de point, man kan komme i nærheden af for at sikre sig slutspillet.

Dagens modstander har op til denne sæson oprustet kraftigt i kampen om medaljer og har derfor et utal af profiler som Natalie Hagman, Kristina “Mulle” Kristiansen, Johanne Westberg, Mette Gravholt, Sarah Iversen og flere andre.

kristina-kristiansen-121016-03

Spillestilen er hurtig og angrebsivrig håndbold, hvor spillet frem ad banen er varemærket for de gulklædte modstandere i dagens opgør. Sæsonen har for hjemmeholdet været svingende med meget blandede resultater, hvor vi i Skanderborg Håndbold har oplevet et hold, som virkelig bevæger sig i den rigtige retning og har gennemgået en spændende udvikling, hvor man i starten af turneringen uheldigvis skulle vænne sig til tempoet.

Vi håber derfor på, at vi kan tage fra Nykøbing med point, selvom vi møder måske Ligaens stærkeste hold i kontrafasen.

God kamp til alle medrejsende.

Næste hjemmekamp: 18/2 mod København Håndbold kl. 13:30 i Fælleden

Website Security Test