Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P sejr over HEI/VRI

Tom Kristensen, udgivet d. 9. januar, 2017

U16-pige liga:  HEI/VRI – Skanderborg Håndbold 28-30 (16-17)

God start på ligaen for U16-pigerne

Pigerne fra Skanderborg var i den grad tændte til, hvad der for de fleste af spillerne var første kamp i ligaen nogensinde.

Holdet har hungret efter modstand efter at have vundet 1. division før jul med godt og vel 150 mål, og den modstand fik de i allerhøjeste grad af et lige så tændt HEI/VRI-hold.

Især Emilie Jäger var helt oppe på tæerne i første halvleg, hvor hun både spillede sine medspillere fri og løb gennem forsvaret.

I anden halvleg overtog Maria Holm opgaven og lavede en masse både gode og heldige mål.

Træner Ronni Boy sagde efter kampen: ”Vi spiller i dag en rigtig flot angrebskamp, hvor vores krydsspil fungerer godt. De 28 mål, som HEI/VRI scorer vidner om et forsvar, der ikke fungerer optimalt, men det positive er dog, at de to spillere, som vi havde fokus på, kun scorer to mål hver, så helt dårligt var det alligevel ikke.”

Næste kamp er i Fælledhallen på søndag den 15. januar kl. 15.10, hvor Skanderborg tager imod Elitehåndbold Aalborg Ungdom, som besejrede SINE-SønderJyske med et mål i deres første kamp.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Maria Holm 9, Emilie Jäger 5, Rina Rexhepi 5, Maiken Hedegaard 3, Sofie Schelde 3, Maria Schmidt 2, Josefine Thorsted 2 og Sara Rexhepi 1

Website Security Test