Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D videre i elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 6. januar, 2017

U16 Drenge Elite Cup: VIES – Skanderborg Håndbold 20-27 (7-15) 

Der blev taget hul på håndboldåret 2017 tirsdag aften med en Elite Cup kamp på udebane mod Vejle Idrætsefterskole. VIES pressede Skanderborg drengene fra start med et meget offensivt forsvar, som medførte tekniske fejl i de første 3 Skanderborg-angreb. Heldigvis kom VIES ikke bedre fra start, og Skanderborg fik spillet sig op på en 3-måls føring efter 7  minutter med bl.a. 2 hurtige kontrascoringer.  Skanderborg havde godt fat i den defensive ende, men hjemmeholdet fortsatte også med at presse Skanderborg med sit offensive forsvar og efter 20 minutters spil var stillingen fortsat helt lige 6-6. De sidste 10 minutter tog scoringerne dog for alvor fart for Skanderborg som øgede sit forspring med 8 mål til pauseføringen 7-15.

Samlet set en første halvleg, som var præget af mange gode gennemspillede angreb, hvor både streg og fløje kom i spil med gode aktioner, hvorimod et mere fladt VIES forsvar i anden halvleg medførte, at Skanderborgs spil blev mere individuelt med hovedsageligt afslutninger fra bagspillerne. Samspillet kom aldrig helt kom op på samme niveau som i første halvleg, men det medførte ikke spænding om kampens udfald, og Skanderborg kunne tage hjem med  god start på 2017 og en overbevisende sejr på 20-27, og der venter nu en spændende lodtrækning før næste modstander er fundet.

Målscorere:  Christian Lundbye 7, Magnus Taulbjerg 6, Thomas Munk 5, Oliver Juhl 5, Lukas Eichwald 2, Frederik Skov 1, Jacob Nortvig 1

Redningsprocent: Jonas Bang 56% Tobias Nordahl 50% 

untitled

Website Security Test