Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

To nederlag på stribe til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 26. januar, 2017

U18 Piger LIGA: Skanderborg Håndbold – FCM Håndbold 18-25 (11-14)

U18 Piger LIGA: DUH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 29-25 (14-12)

To nederlag til U18 pigerne.

En helt igennem umulig periode for U18 pigerne resulterede i 2 nederlag søndag og tirsdag. Pigerne der har været oppe mod et utal af problemer den seneste tid blev igen maksimalt udfordre. Søndag mod FCM måtte de stille til start med kun 3 bagspillere grundet skader, og med blandt de 3 var en influenzaramt Stine Kristensen. En næsten umulig opgave mod turneringens storfavorit. Pigerne kæmpede med det de kunne på dagen, men måtte se FCM løbe en sikker sejr hjem.

Tirsdag drog pigerne så til DUH Esbjerg, som har fået en fantastisk flot start på turneringen. Til denne kamp var pigerne igen udfordret. Stine Kristensen måtte blive i sengen og Michelle Sally, som ellers lige var kommet sig over en mindre skade, var også blevet syg. Samtidig var Michelle Søndergaard i målet ude med en mindre hjernerystelse, efter at hun i søndagens kamp var blevet ramt direkte i ansigtet. Så man kan roligt sige at de mange uheld ikke var slut endnu. Så da pigerne kun havde 2 bagspillere til rådighed, blev det til gensyn på U18 for Kristian Jørgensen, som jo ellers er fast på dameligaholdet i denne sæson. Hun trådte til og spillede en flot kamp. Det kunne dog ikke forhindre Esbjerg i at løbe af med sejren med 29-25. En helt tæt kamp som først tippede til hjemmeholdets fordel med kun 4 min igen. Meget symptomatisk for den periode pigerne er i lige nu, og de ressourcer de har til rådighed. Heldigvis er det nu kamppause til 27. februar. Lad os håbe alle bliver friske og skadesfri til de sidste 6 kampe. Pigerne har kun fået 2 point i de første 4 kampe er placeret i den tunge ende af rækken.

Målscorer mod FCM: Katrine Larson 9, Sarah Stougaard 4, Stine Kristensen 2, Caroline Svarre 2, Sofie Sletskov 1

Målscorer mod DUH Esbjerg: Kristina Jørgensen 9, Sarah Stougaard 6, Katrine Larson 3, Caroline Svarre 2, Louise Herskind 2, Sarah Holm 1, Sofie Sletskov 1, Cilla Sturm 1.

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

 

 

 

 

Website Security Test