Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 15. januar, 2017

U18 Piger LIGA: Skanderborg Håndbold – Fredericia HK 38-17 (15-11)

Første sejr til U18P.

Efter en turbulent uge for U18 pigerne var dagens storsejr over Fredericia det rigtige vendepunkt. Holdet har den sidste uge mistet 3 spillere op mod dagens kamp. Først valgte Nicoline Olsen at forlade klubben, efterfølgende bliver de ramt af ikke mindre end 2 skader under tirsdagens træning. Både Mathilde Schou og Michelle Sally var derfor ukampdygtig til dagens kamp. Så det var en meget lille trup der stillede til start med kun 3 bagspillere til rådighed. Det betød at Sarah Stougaard til tider vikarierede som bagspiller i dagens kamp. Pigerne virkede dog på ingen måder hæmmet af den dårlige optakt, og bragte sig hurtigt sikkert foran med 4-0. Herfra så de sig ikke tilbage og øgede hurtigt føringen til 7 mål. Op mod pausen fik udeholdet dog reduceret lidt, og gik til pausen kun bagud med 4 scoringer. 2 halvleg blev en magtdemonstration af hjemmeholdet som formåede at vinde halvlegen med hele 23-6. Mange spillede en god kamp, og vigtigt for holdet at Fredericia blev sendt retur med et stort nederlag i bagage. Der var debut til højrefløje Cilla Sturm som er kommet til fra Ikast i julepausen. Cilla kvitterede med 3 flotte scoringer.

En rigtig god sejr inden gruppens tårnhøje favoritter FCM gæster fællede næste søndag.

Målscorer for Skanderborg: Sarah Stougaard 10, Stine Kristensen 7, Caroline Svarre 5, Katrine Larson 5, Sarah Holm 4, Sofie Sletskov 3, Cilla Sturm 3 og Louise Herskind 1.

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U18 Piger

 

 

Website Security Test