Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 30. januar, 2017

U16-pige liga: SINE-Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 23-39 (9-16)

Med en storspillende Anna Kristensen i målet, en sprudlende Emilie Jäger som assistspiller og en flyvende Maiken Hedegaard op af banen, kunne SINE-Sønderjyske kun prøve på at gøre nederlaget så lille som muligt, for der blev aldrig spænding i denne kamp – kun på hvor stor Skanderborgs sejr ville blive.

”Selv om vi vinder en flot storsejr i dagens kamp, er det i bund og grund en uskøn kamp”, sagde træner Ronni Boy efter kampen. ”Vi brænder alt for mange skud på trods af vores 39 scoringer. Af de gode ting kan bl.a. nævnes Emilie Jägers 10 flotte assistbolde, og Anna Kristensens mange redninger og flotte målgivende afleveringer.”

Næste kamp er kvartfinalen i Elite cuppen, hvor Skanderborg pigerne skal en tur til Skjern Bank Arena tirsdag den 7. februar kl. 19.00, hvor de møder Skjern Håndbold.

Skanderborgs mål blev scoret af:  Maiken Hedegaard 8, Rina Rexhepi 7, Maria Holm 7, Sara Rexhepi 5, Emilie Bech 3, Katrine Lind 3, Emilie Jäger 3, Maria Skov Schmidt 1, Sofie Schelde-Rasmussen 1 og Josefine Thorsted 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U16 Piger

 

Website Security Test