Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor interesse for trænersædet

Webredaktør, udgivet d. 2. januar, 2017

Selvom 888ligaen nu ligger stille pga. nytår og den kommende VM turnering i Frankrig, så er der travlhed på sportschefens kontor.

Ja der er bestemt ikke ferie på ledelsesgangene nærmere tværtimod. Vi er både ved at sammensætte et slagkraftigt hold til næste sæson men derudover fylder jagten på en ny træner rigtigt meget i disse dage.

Torben Væver 161215-01Det er en helt utrolig vigtig beslutning for os at få valgt den rigtige træner til at stå i spidsen for herrerne de kommende år. Skanderborg er en speciel klub på mange områder, men først og fremmest er det en KLUB og herrerne er ikke blot en klub i klubben. Det skal være en person der forstår at være en del af et fællesskab og så skal det være en træner der med rettidigt omhu forstår at få mere ud af pengene end alle andre. Vi har et kæmpe spring i spillerbudgettet op til de klubber som vi gerne vil overhale i tabellen, og det kan vi kun gøre hvis vi er dygtigere end modstanderne både på og udenfor banen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi håber at vi i de kommende sæsoner kan udbygge vores budget, så vi kan komme i betragtning til top 8 i ligaen. Vi har ambitioner om mere end vores nuværende 12. plads og vi har mulighederne for at vokse som klub nu, da vi langt om længe har fået nogle tidssvarende rammer i den nye hal på Fælleden. Vi har forberedt os på dette meget længe og indtil nu følger vi planen og opfylder de mål som vi havde sat efter udflytningen. Vi har fået mange nye partnere det sidste halve år og opbakningen er god, men vi må tage det i et tempo som økonomien tillader.

Valget af ny træner er den vigtigste beslutning i min tid som sportschef og vi har i sportsligt udvalg da også brugt rigtigt meget tid på forberedelse af processen. Jeg har længe kigget omkring efter emner til 2018/2019 sæsonen hvor Nicolej Krickau’s kontrakt oprindeligt udløb, men når vi nu sender Nicolej videre et år før planlagt giver det nogle nye og ganske store udfordringer. Med vores begrænsede økonomi forsøger vi altid at arbejde meget langsigtet i Skanderborg, så det passer ikke godt ind i vores normale strategi at vi nu står i en situation hvor mange af de emner der ville være naturlige emner her i klubben, naturligt nok er på kontrakt andre steder.

Interessen for det ledige trænersæde har heldigvis været meget stor efter aftalen med GOG blev offentliggjort, men vi er efterhånden ved at have kogt feltet af trænere på vores første side på ønskelisten ned til et overskueligt antal, som vi skal have snakket med i den kommende periode. Vi ville rigtigt gerne have en hurtig løsning på trænerposten, men vi bliver nød til at være ekstra grundige med netop dette valg, og vi kan sagtens komme i en situation hvor vi skal hen i februar måned inden vi har en endelig løsning, slutter Torben Væver.

Website Security Test