Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg på Ulvejagt på den jyske hede

Webredaktør, udgivet d. 21. januar, 2017

Optakt FCM – Skanderborg Håndbold, lørdag 21/1 kl. 17.00 i Sportscenter Ikast

Selvom tabellen aldrig lyver, vil vi i dag møde op i Ikast med en tro på, at vi kan løfte vores spil betragteligt – selv mod en modstander af FCMs styrke. IMG_7006

Vi har i den seneste periode været inde i mange tætte kampe mod både Ringkøbing, Team Esbjerg og HC Odense. I den periode har vi fundet lidt tryghed nede i det defensive, som vi gerne holder fast i denne lørdag eftermiddag. Sidst vi mødte FCM gjorde især Stine Jørgensen utrolig ondt på os og lavede hele 16 mål i kampen. Logisk tænkning fortæller, at vi i dag skal have bedre styr på Stine hvis vi for alvor skal presse FCM på deres egen hjemmebane i Ikast.

Træningsmæssigt har vi set fornuftige ud og retter i øjeblikket primært på angrebsspillet, som stadig svinger for meget. IMG_6810Heldigvis er vi i de seneste måneder blevet mere stabile i flere andre faser af spillet og er ved at eliminere en stor del af vores tekniske fejl, som tidligere har kostet os point.

Vores trup ser fornuftig ud i øjeblikket, selvom vi har en smule sygdom og småskavanker, er vi klar til at give os 100 % i dagens kamp og med den rette indstilling og fight kan vi byde FCM en lige kamp, det har vi i de seneste to opgør mod dem gjort.

Vel mødt i Ikast.

Næste kampe:

Næste turneringskamp er ude mod Team Tvis Holstebro, tirsdag den 31. januar i Struer Energi Park, kl. 19.00.

Dog skal vi lige spille en landspokalkamp i Santander Cuppens 4. runde mod AGF, Århus 2. div. torsdag 26/1 kl. 19.15 i Ceres Park, hal 1 i Århus.

“Kom og hep på #krigernefraskanderborg”

Website Security Test