Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA) 17/18

Webredaktør, udgivet d. 23. januar, 2017

SHEA har en ambition om at udvikle spillere til allerhøjeste hylde. SHEA 2012

I indeværende sæson er der således 10 af klubbens ligadamer og 7 af klubbens ligaherre, der har en fortid som elev på akademiet. Ydermere spiller alle fire SHEA-hold i ungdomsligaen. Dette er naturligvis noget vi er enormt stolte af. Vi håber på at SHEA fortsat kan bidrage med kvalificeret talentudvikling – til glæde og gavn for mange.

Til den kommende sæson ønsker vi at tilføje endnu et lag til det eksisterende niveau. Vi har en klar forventning om, at vi ved hjælp af en stribe tiltag på akademiet, vil løfte niveauet yderligere. Først og fremmest er vi stolte over at kunne præsentere en rigtig stærk trænergruppe.

Pigetrænere:

Martin Meier og Søren Nørgaard kommer til at have deres hovedfokus på U16 pigerne. Martin arbejder som ejendomsmægler og kommer fra en fortid som træner i Randers HK og Kristrup. Inden sidste sæson kom han til Skanderborg Håndbold, hvor han overtog U14 pigerne. Martins trænererfaringen er bred. Tidligere har han trænet både ungdom og 2. divisions senior.

Søren kommer til fra Hammel GF, hvor han har arbejdet hårdt med U14 pigerne. Tidligere har Søren været træner i Randers DH og Hornbæk, hvor han også har arbejdet med ungdomsspillere. Sideløbende med trænergerningen har Søren været morgentræner på Skovvangsskolen i Hammel.SHEA logo

Begge trænere er uddannede divisionstrænere i DHF. Martin og Søren skal arbejde tæt sammen med Troels Petersen og Daniel Rensch Nielsen, der til den kommende sæson får ansvaret for U18 pigerne.

Igennem flere sæsoner har Troels været træner for U18 pigerne – sidste år med DM guld til følge – og vi er glade for at have Troels med i teamet igen. Arbejdet med at lave dygtige seniorspillere er noget, som prioriteres meget højt på SHEA og på dette område har Troels en god erfaring fra de seneste år.

Samtidig kommer Daniel til Skanderborg efter fem år i Rødovre Håndboldklub, hvor han har trænet alle aldersgrupper på damesiden – sågar 1. divisionsdamer. Daniel kommer oprindeligt fra Jylland, men har siden da været en tur på Sydfyn før han nu ender i Skanderborg.

Vi glæder os over, at præsentere en træner, som har arbejdet med ungdomselite igennem en del år efterhånden og samtidig har nogle gode menneskelige værdier. Troels er i gang med DHF’s divisionstræneruddannelse mens Daniel er færdig og skal på Testkursus.

Drengetrænere:

Til drengene har vi valgt en model med tre trænere, som overlapper og samarbejder til et fælles bedste. Her kan vi præsentere Marc Uhd, Laurids Søgaard og Mikkel Voigt.

Ny i klassen er Marc Uhd som kommer til Skanderborg efter et år som U18 træner i Esbjerg. Tidligere har Marc med stor succes udviklet mange dygtige spillere til Esbjergs ligatrup. Lige netop det arbejde, omkring talentudvikling og overgangen fra ungdom til senior, glæder vi os til at nyde godt af i Skanderborg Håndbold. Marc er ydermere tilknyttet DHF’s Talenttræningen, hvor han tidligere har været ansat i øst og nu er vikar i vest. SHEA logo

Laurids kommer fra en fortid som både træner og aktiv håndboldspiller i Roskilde Håndbold, hvor han har fået sin træneropdragelse. Laurids har primært arbejdet med U14 og U16 drengene i Roskilde Håndbold, men han også haft en stor rolle omkring Roskilde Kommune og Roskilde Håndbolds morgentræningstilbud til gymnasieelever.

Sideløbende med trænergerningen læser Laurids Idræt og har dermed en akademisk tilgang til talentudvikling – noget vi glæder os til at drage nytte af. Laurids’ primære fokus bliver U18 drengene, men samtidig får han en mindre rolle i forbindelse med U16 drengene.

På U16 drengene overtager Mikkel en stor del af ansvaret. Mikkel kommer direkte fra et job som seniortræner. Mikkel har tidligere trænet ungdomshåndbold og er uddannet Diplomtræner i DHF.

Website Security Test