Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over SINE

Tom Kristensen, udgivet d. 9. januar, 2017

U16 Drenge Liga Skanderborg Håndbold – SINE Håndbold 36-30 (19-13)

Sejr i første kamp i Ligaen

I holdets første opgør i Ligaen, mødte hjemmeholdet SINE, som drengene også var i pulje med før jul. Skanderborg lagde ud med et flot angrebsspil og SINEs forsvar havde svært ved at stå imod det hårde tryk fra de grønne, der hurtigt lagde afstand til SINE med 5-6 mål. Skanderborgs Christian Jacobsen var tilbage efter en kort skadespause og fyldte godt i både forsvar og angreb. Samtidig sikrede et virkelig god samspil mellem forsvar og målmænd, at SINE kun kom til 13 scoringer i 1. halvleg og holdene gik således til pause med cifrene 19-13.

Efter pausen virkede det til, at Skanderborg slækkede på koncentrationen og i højere grad lukkede SINE ind i kampen. Især SINEs Rasmus Horsted syntes i perioder at løbe lige igennem forsvaret, ligesom Simon Dues hurtige fødder var med til at mindske Skanderborgs komfortable føring. Kampen blev dog aldrig rigtigt spændende. Årsagen hedder Oliver Juhl, hvis enmandshær SINE havde mere end vanskeligt ved at håndtere. Oliver, der senere blev kåret til kampen spiller, nettede i 2. halvleg 9 ud af 16 gange og sikrede, med fire scoringer på stribe, slutcifrene 36-30 til de grønne.

Målscorer: Oliver Juhl 16, Lukas Eichwald 6, Christian Jacobsen 4, Christian Lundbye 3, Magnus Taulbjerg 3, Jakob Villemoes 2, Jacob Nortvig 1, Thomas Munk 1.

Redningsprocent: Tobias Nordahl 37%  og Jonas Bang 41%

Website Security Test